![]() |
-=EvLSant0s=- VS -=TNG=- 2ND BATTLE !
2 Attachment(s)
simplu .. 2 poze... votati ce va place mai mult ...
Argumentati... |
eu votez a doua poza, e pe gusturile mele
|
si eu tot pe TNG
Argumenteaza.. Sant0s k sa argumentez? culoarea..prea pimpin..as lua culoarea aia doar pe un seria 7 sau S, bara fata prea jos..prizele prea mari..nu-mi lasa impresia de masina placuta vizual.. mai mult imi place tng care-i mai pe gustul meu multumesc... Sant0s |
eeee aici e discutabil . . . . poza facuta de santos este mai complexa si arata mai bine dar . . . e chestie de gusturi . . . . nici mie nu i-mi place ideea de golf roz cu spoileru ala dar . . . . am votat cu santos pentru ca strict d.p.d.v. al graficii este mai buna.
|
Tng clar !
Argumenteaza... sau... nu esti in stare?! Sant0s :evil: Daca tu vrei . La santos : Culoarea lasa de dorit . Oglinda din dreapta pare sa fie intoarsa . Geamurile prea negre . Imi plac farurile si imi place spoilarul . Iar masina din spate nu o iau in considerare . Oricum imi place masina ta , dar e putin mai frumoasa a lui tng . La tng : Imi place foarte mult culoarea pe acre a aleso [ albastrul e una din culorile mele preferate ] . Asta a contat 70% la alegerea masinii . Imi plac farurile , neonul de sub masina si inca cateva chestii . Iar masina din spate nu o iau in considerare . Sper ca acum esti multumit :wink: . De ce ai spus [ ai modificat mesajele ] sa argumenteze numai la cei care au votat cu tng ? Ptr ca.. daca ai fi fost atent ai fi observat ca ford v6- cel care postase.. ca a votatcu mine argumentase... altceva?! multumesc... Sant0s BTW- vezi ca se scrie SPOILER nu spoilar ;) Nu este frumos sa stergi posturile . Ai ster un post al unui membru 4ss care nu a argumentat . Iar faza cu \"spoilar\" , este greseala de tipar . Hai sa ne oprim aici :wink: . |
Egalitate :paper:
|
Amandoua sunt realizate bine,dar i-mi place mai mult culoarea la Tng.
|
In afara poate de culoare masina facuta de santos imi place categoric mai mult.Arata mult mai bine si cred ca ilustreaza mai clar ideea de tuning....e mai pe gustul meu.
|
am votat EvlSant0s,si nu din motive..!!!kit k sunt fata,i hate mov(bitch color :twisted: ),dar designul-exterior mi se pare mai..complex,nush,mai dragutz.la tng parca e prea \"cumintel\"..nu prea are nimic care sa sara`n ochi..i dunno..sunt prea obosita sa mai fiu si inteleasa sau coerenta.. :roll:
|
ah,si btw,4 EvlSant0s msg,ti-am mai zis,faru de pe stanga(sofer) e mai mic :twisted:
|
:lol: da mai .. stiu .. asta e :) sry :) nimeni nu e perfect nu?! :P
|
Re:
Quote:
Santoase cred ca voturile sunt cam finalizate..Felicitari noua :D yo nu-s pre` multumit,sper k alta data sa iasa trb mai buna |
:lol: :lol: mai asteptam.. poate am noroc.. ce dreaq , 30 de voturi ?din 3000 de useri ?! inadmisibil :lol:
|
damn santos ... ce draq ai cu toate culorile astea ... am votat dimineata cu tng fara sa deschis poza ta ... ca ma dureau ochii.
acuma regret e mai misto a ta (EXCEPTAND CULOAREA) e tare spolerul. deci daca se ia un vot de la tng si se pune la tine e 14 la 14 in momentu` asta :) |
loleanu :) :)
pai.. man .. se potriveste cu .. fundalul .. asta e toata chestia.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning