![]() |
MKR Photo Session - Miker
15 Attachment(s)
DACIA LOGAN 1.5DCi by MKR made by blowwind edited by RAndrey |
Re: Photo Session Miker - MKR
sooper pozele...
|
Re: MKR Photo Session - Miker
Un Logan f frumos, aranjat cu mult bun gust si care merita toata atentia ;) Proiectul inca nu e terminat si dupa felul in care a fost inceput, putem ghici cu totii continuare. Felicitari Miker pt masina, si felicitari celor doi "artisti", BlowWind si Randrey pt poze ;) Asteptam in continuare asemenea "reusite" din partea voastra :D
|
Intradevar.. SUPERB Loganul.. felicitari proprietarului;) si...
Multumim.. vor mai veni cateva din seria 'MKR'.. Speram sa mai fie 'photo sessions' si cu alte masini ;) |
interesante... poze :D ... cateva sugestii - observatii daca acceptati :D .. pe ym
|
superba masina !!! tuning cu gust :clap: dar si fotografi care au experienta au reusit sa puna in valoare adevarata frumusete a masinii ... keep up the good work ;)
|
4 Attachment(s)
:shock: ..:shock: ..:shock: ..:shock: ..:shock: |
Te-ai dat si tu nebunule pe fotografiat ?? :D
Frumos, frumos si Loganul, pacat ca-i diesel... |
Quote:
|
Pai si dci-ul tot 8v e, dar nu asta conteaza, conteaza ce-i place fiecaruia, pentru ce o ia, ce sa faca cu ea....sunt mai multe aspecte.
Eu de ex, nu mi-as lua diesel. |
Eu sincer sunt gelos pe ce poze ai ... nu am avut niciodata parte de asemenea poze ! :D
Revenind la masina arata f bine si cine stie poate la anu la salon o sa luam si un premiu cu ea! |
Quote:
|
Problema acum e alata ... of !
Oricum mercic de "oferta"! |
Quote:
|
Nice logan,i-ai facut frumos exterioru,dar mai lucreaza la motor...eventual schimba`l :lol: la cum arata i-ar trebui ceva serios sub capota ca deh ... cu motoru ala te tineai bine la 180 pe autostrada de 1 mai ... da 16v`u meu...ala albastru care te-a depasit :-P se tine bine la 200 :shock: si ciudat ... ca nu batea vantu din spate ...dak prind o tornada ceva poate poate iau si 220 :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning