![]() |
Problema Afisare Martor Semnalizare E39 2002
Salut
In speranta ca o sa gasim problema impreuna , am hotarat sa va intreb si pe voi ... Ieri am schimbat casetofonul de origine facand o conversie 2din...toate bune si frumoase , cand am plecat cu masina am observat urmatoarele probleme: Semnalizarea Functioneaza dar nu se aprinde in bord , aceeasi problema cu proiectoare si ceata Avertizarea sonora pentru luminii nu mai functioneaza la fel si pentru "masinuta" din bord nu mai afiseaza nimic. Becurile din Bord , Indicatoarele , Viteza si Turometrul Functioneaza Perfect Fara nici un fel de problema Am facut si un test de bord , totul de aprinde si functioneaza in timpul testului. Masina este un E39 2002 525D Multumesc |
Re: Problema Afisare Martor Semnalizare E39 2002
Problema Rezolvata ... In Mufa de Origine in care am montat DVD ul are un fir " tel Mute" Deconectat si totul a revenit la normal... cred ca este un aviz pentru cei care monteaza CD DVD aftermarket
Se poate inchide |
Re: Problema Afisare Martor Semnalizare E39 2002
Buna grup , si eu am aceasi problema cu semnalizarile si cu casetofonul , dar tin sa mentionez ca nu sa umblat la casetofon va multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning