![]() |
ASMA Design Eagle 2 Widebody S-Class
3 Attachment(s)
ASMA Design Eagle 2 Widebody S-Class Noul proiect conceput de ASMA Design pentru S-Class, consta intr-un widebody-kit si poarta denumirea de Eagle 2. |
Re: ASMA Design Eagle 2 Widebody S-Class
Widebody kit`ul imi place....in schimb combinatzia de culori si jantele nu imi plac deloc....cred ca la jante se putea ceva mai frumos...
|
Imi place tot...mi se pare frumoasa si combinatia de culori...imi pare k da chiar bine...acum fiecare cu gusturile lui.si jantele sunt dragutze insa nu sunt foarte frumoase.
|
baieti,acuma pe bune....mai se poate comenta asa ceva?,e normal ca depinde de gustul omului dar asta e criminala frate
|
cum spunea 'B38TNY' ,ce sa comentezi la asa ceva...e superba...si combinatia argintiu & negru se potriveste pentru ca argintiu-l se trage din negru....sunt doua culori infratite........
|
E beton, fara doar si poate ... Bling bling style !!!
|
este prea tare dar alb cu negru mergea mult mult mai bine sau macar un negru nu asa inchis poate cu vreo 3 noantze mai deschis se potrivea mai bine pe culoarea de baza...dar mashina a fost expusa k shi idee cu sigurrantza un cumparator ishi poate personaliza mashina in ce noantze vrea ..oricumuna este alta e reusita bijuteria
|
Ce pot sa spun decat URATA.:-)
|
eu zic ca arata de nota 9 ,,, deci chiar imi place dar intradevar jantele is urate urate ,se putea mult mai bine
|
e nasoala! pur si simplu modificarea nu se potriveste cu masina!
|
Quote:
|
Asa cum a mai spus cineva combinatia de culori mi se pare f urata iar jantele nu sunt cele mai reusite pe care le-am vazut pe un s-classe
|
singurul pachet pentru S-Class care imi place este cel de la Lorinser..
|
sooper frumos kitul .....barem jentile m`au bagat in boala....:o:o:o:o:shock:
|
Parerea mea sincera:CEA MAI URATA SI TARANEASCA combinatie de culori pt un S klasse!!!bai fratilor ,uitati-va la ea,e oribila,nu stiu ce poate sa iti placa la ea..........doar jantele !Cred ca daca pui poza la topgear.com ajunge la GARBAGE cu siguranta.Nu cred ca o masina tunata trebuie sa fie colorata in toate felurile ,mai ales un S klasse, care impune un anumit respect....................oribil
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning