![]() |
Vand SMART ForTWO
Vand SMART Fortwo - 599cmc, benzina, 58000 km, modelul Pure, dotari - geamuri electrice, ABS, ESP, computer de bord, cutie tiptronic (6 viteze), inchidere...etc - an 2001 decembrie (din pacate nu scrie ca la Audi - 2002), adus de 8 luni din Germania , inmatriculat, un singur proprietar aici. Masina este alb cu negru (un alb spre crem).Consum real: urban 5,5% (la trafic din Bucuresti), combinat 4,5 - 4,8, extra urban: 3,5 - 4% (apropiat de valorile din cartea masinii).Carte service si carte tehnica. Pret 5200 euro negociabil. Merci.
|
Re: Vand SMART ForTWO
Daca masina e cu crem si e de Germania posibil sa fii fost taxi, deci atentie eventualule cumparator! Trebuie verificata daca sunt km reali.
(considera up.. n-am putut sa ma abtin.. Smart taxi.. :D:D:D oricum e ff jmechera masinutza) |
:D Merci pentru up.
Daaa...e taxi sigur...in parcuri mai ales :D UP NEGOCIABIL!!! |
taxi ?
ce taxiuri ai vazut tu in 2 usi ? din cate stiam eu atat la noi cat si in alte tari regula minima e ca masina sa aiba 4 usi ;) up pt o masina ieftina |
Este regula...dar se mai fac exceptii ...ca le-a placut mult politistilor.
Merci pentru up!!:D Quote:
|
.....poze!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Clar ca a fost Taxi ! La comenzi unde erau 4 persoane facea 4 drumuri :lol:
PS: A se lua in considerare ca UP :P |
Quote:
|
UP!!! Ca merita....:D
|
[QUOTE=alex_102;890835]Daca masina e cu crem si e de Germania posibil sa fii fost taxi, deci atentie eventualule cumparator! Trebuie verificata daca sunt km reali.
(considera up.. n-am putut sa ma abtin.. Smart taxi.. :D:D:D oricum e ff jmechera masinutza)[/QU Cand o`i gasi tu asa ceva taxi in germania...sa ma anunti si pe mine... |
Up!!:d ...........
|
am si eu o intrebare pt. tine... ai venit cu ea pur si simplu din germania sau ai adus in vreo duba sau tir? din pura curiozitate te intreb daca este o masina buna si pe drumuri din afara orasului.
|
Quote:
UP!!!:D |
Nu pot sa cred cum poti sa mergi cu masina asta pe o autostrada sa zic asa... si sa treaca vreun tir sau vreun autocar dala imens pe langa tine cu vreo 150 :) nu te zdruncina? sau daca bate vantu putin mai tare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning