![]() |
Statia auto intra in protectie
Salutare ...am o problema destul de mare si nu prea ii dau de cap...sunt nou pe aici asa ca va rog de pe acuma ma ma scuzati daca e sa fac ceva gresit pe aici:D .
Am o statie Jbl GTO 75.2 si un woofer Mac Ice storm 230 problema e ca atunci cand dau mai tare volumul statia intra in protectie ..am schimbat cablurile de la statie la woofar cu unele mai groase si aseara a inceput sa miroasa a incins in masina (nu era dat tare ca sa nu intre in protectie) asa ca nu prea stiu de la ce ar putea fii. |
Re: Statia auto intra in protectie
Ce dimensiune au cablurile de alimentare ale amplificatorului?
De unde te-ai legat cu ele? Ai curatat bine tabla unde este fixata masa amplificatorului? Cum ai legat difuzoarele la amplificator? |
[QUOTE=Bigu;5684630]Ce dimensiune au cablurile de alimentare ale amplificatorului?
De unde te-ai legat cu ele? Ai curatat bine tabla unde este fixata masa amplificatorului? Cum ai legat difuzoarele la amplificator?[/QUOT Statia este legata la bateria masinii Cablul de la baterie la statie este de 24 iar cel de la statie la boxe de 16 Prin bridge sunt legate in statie dar in woofer intra seaparat Nu nu am curatat masa amplificatorului.....aa si inca ceva inainte de acest Mac am avut un tub Infinity de 300w care mergea fara probleme |
Subwooferul pe care il ai tu poate fi legat in 3 moduri:
1. stereo (fiecare difuzor cu canalul statiei) - nu recomand pentru ca difurile au incinta comuna, intra putere putina - varza totala 2. la 2 ohm (difuzoare legate in paralel si bridge pe amplif) NU recomand pentru ca ampliful tau nu stie 2 ohm in bridge si risti sa-l distrugi 3. la 8 ohm (difuzoarele legate in serie la 8 ohm si bridge pe amplif) - safe dar fara putere |
Quote:
E posibil sa fie din lipsa curentului aceasta problema?firele prea subtiri?trebuie schimbate? |
Quote:
O sa mearga linistit la 8 ohm, dar de abia o sa le miste! |
Am inteles...o sa fac asta si o sa revin sa vad daca mai face faza cu protectia
|
Am incercat pasul 3 si merge perfect ce e drept nu se aude asa tare da e ok..multumesc pe sfat
|
Ce statie ar fi buna pentru acest woofer?Caut ceva la un pret cat de cat rezonabil.
|
Amplificatoare stereo ca sa mearga bridge in 2 ohm sunt mai rare si scumpe.
Iti recomand un amplificator mono, majoritatea coboara pana la 1 ohm iar 99% la 2 ohm unde ai tu nevoie. |
Quote:
|
Eu iti recomand doar noi, SH nu recomand ca nu vreau sa apara discutii inutile (ex: m-ai pus sa cumpar un produs stricat, il favorizez pe xyz)
Care iti este bugetul? |
Quote:
|
Salut!
Am si eu o problema cu statia auto! Casetofonul este asta http://www.caraudiocentre.co.uk/prod...2r_p-23679.htm Aceasta este statia http://amp-performance.de/1317-Audio...dion-90-4.html Si aceste este subwooferul http://www.amazon.com/Rockford-Fosga.../dp/B001HBJ1LK Imi poate explica cineva de ce imi intra protectia la statie cand dau bassul mai tare? Este legat in punte pe canalele 3/4! Va multumesc frumos! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning