![]() |
Masina exclusiv de off-road
Cat de curand as vrea sa-mi achizitionez un gip de teren(ptr offroad)...
Vreau sa fie unu dintre acestea: -Hyundai Galloper -Jeep Cheroee\Grand Cherokee -Suzuki Vitara -Mitsubishi Pajero. Am un buget de 2.000 euro. Datimi un sfat care semerita sa il iau,care ar fi mai bun,si va rog argumentati. |
re: Masina exclusiv de off-road
Cred ca 2000,- EUR ar fi mai bine investiti intr-un curs de limba romana :))
|
Cred ca mai curand ar trebui sa iti achizitionezi un dictionar si abia dupa aceea un "gip".
|
Prietene Jeep e o marca auto , iar la bugetul tau , mai mult de o Vitara cheala(adica fara suspensii, kit inaltare, roti, troliu) nu o sa gasesti.
|
pajero cu volan si numere de Anglia. Puteai sa o numesti : o masina 4x4 nu gip :)
|
-Hyundai Galloper ... nu stiu pe nimeni sa aibe, o fi vre-un motiv pentru care nu prea cumpara lumea asa ceva pentru offroad
-Jeep Cheroee\Grand Cherokee ... Grand Cherokee-ul are motor mare 4.0, 5.2 si piese scumpe ... Cherokee nu stiu, nu ma bag -Suzuki Vitara ... are motorul cel mai mic dintre cele enumerate (1.6), piesele de schimb sunt ieftine si e usor de reparat in regie proprie, ca minus e faptul ca sunt destul de putine cele cu A/C -Mitsubishi Pajero ... o masina cinstita si aceasta (ca si Vitara) care merita atentie (varianta cu blocant spate de fabrica) si A/C functional |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning