![]() |
VAND NOTEBOOK MSI WIND U135
13 Attachment(s)
Dupa cum spune titlul vand notebook MSI wind u135
Functioneaza bine, ca singur punct minus este coltul de la carcasa din partea stanga sta "cracanat" putin, ciudat este ca nu l-am lovit/scapat niciodata, cred ca de la deschis/inchis carcasa, poze relevante mai jos Ca o adaugire, a venit cu 1gb RAM din fabrica, dar la momentul cumpararii, am luat o placa de 2gb RAM si am inlocuit-o pe cea de 1gb RAM. Operatie facuta de cei de la EMAG, de unde a fost cumparat. (pe forumuri scria ca merge mai OK cu 2GB RAM) Specificatii: Procesor Procesor: Intel Atom Frecventa procesor (GHz): 1.66 Dimensiune Cache procesor (KB): 512 Capacitate HDD: 160 Tip unitate stocare: HDD Viteza de rotatie (rpm): 5400 RPM Interfata HDD: SATA Memorie standard: 2048 Tip RAM: DDR II Memorie maxima suportata: 2048 Display & Video Chipset video: Intel GMA 3150 Memorie video ram: Integrata Rezolutie optima: 1024 x 600 Diagonala LCD 10 Tip display: WSVGA Comunicatii Wireless Wlan BGN Retea: Gigabit LAN Multimedia Audio: HD Audio Camera: VGA Card reader: Da Alimentare Baterie: 3 Cell Altele Sistem de operare: Windows XP Home Dimensiuni (W x D x H mm): 260 x 180 x 19/31.5 Greutate (Kg): 1.2 Pret: 350 Lei. |
Re: VAND NOTEBOOK MSI WIND U135
Fac schimburi cu tablete sau telefoane de aceeasi valoare.
Contact pe topic, PM. Predare personala Berceni. |
Re: VAND NOTEBOOK MSI WIND U135
S-a dat, se poate inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning