![]() |
Masina mea Vectra B 1.8 16v
14 Attachment(s)
De 1 luna am intrat in posesia unei Vectra B 1.8 16v din 97.....foarte simpla.si intr-o stare ....proasta..
Ca dotari are : Abs,2 airbag`uri frontale,proiectoare,faruri cu reglaj electric si servo. Probleme cand am luat-o: -faruri cu toate reglajele rupte -bara torsiune spate taiata cu flexul din bieletele -cutie de viteze huruie ca la dacie -oglinda retrovizoare rupta -TID ars -Motoras stergatoare stricat -un reglaj la scaunul sofer rupt -nici un fel de lumina in bord. Reparatii pana in momentul de fata: -schimbat cutia de viteze f18 la f16 -montat bara torsiune spate cu bielete antiroliu. -schimbat motoras stergatoare -schimbat TID -iluminat tot bordul pe led alb -reparat scaun sofer -am pus filtru de aer original ,avea un filtru conic "sport" -reglat frana de mana -schimbat arcuri portbagaj -schimbat faruri -am desfacut proiectoarele,le-am innegrit interiorul pe langa oglinda,si le-am reparat suportii de prindere. -maneta schimbator de viteze plus manson -manere spate plafon iluminate -parasolare iluminate -leduri plafoniera Cumparate: -macarale+motorase electrice geamuri fata -manere cromate usi interior -plafoniera de cielo (pt butonul de stingere totala ..) Pe viitor: -geamuri electrice fata-mai am de luat instalatia electrica -oglinzi electrice -fustita bara fata -jenti 15" -distributie -schimb ulei+filtre -capac distributie -telescoape spate ..... |
Re: Masina mea Vectra B 1.8 16v
Ca sa schimbi iluminatul bordului si al panoului de climatizare trebuie doar sa pui alte becuri sau are folie?
|
Alte becuri sau leduri..pt leduri ii cauti polaritatea...cred ca stii cum..trebuie leduri mici care intra in soclul becului normal.in ceasuri ai 2 becuri ca cele de pozitie iar la bricheta1 si panoul de aer ai 3mai micute..la fel si la blocul de lumini..ai 1.
|
In acest weekend am schimbat manerele interioare cu unele cromate de B2
Jenti pe 15" 7j et13... poze in curand... |
Cum ai desprins sticla la proiectoare? Aş vrea sa încerc şi eu la al meu.
|
6 Attachment(s)
Quote:
Cateva poze cu masina :) |
4 Attachment(s)
-bara noua pe fata vopsita in culoarea originala
-capota portbagaj noua vopsita in culoarea originala -mocheta capota portbagaj. -discuri fata +placute schimbate.. -urmeaza capota motor de vopsit ...si termin cu ea:) |
-jante 16" 205/55 r16
-cheie cu telecomanda pe ea originala opel cu modul de inchidere la ea -montat oglinzi electrice incalzite -urmeaza geamuri electrice...plus altele... |
-montat geamuri electrice fata
-montat modul confort si inchidere geamuri din telecomanda -inchidere centralizata din cheie originala opel .....urmeaza consumabilele ! |
-schimbat distributie + consumabile
-jante 16' bertone 2003 -montat instalatie AC perfect functionala -suspensie mai joasa -toba sport silentioasa in 2 iesiri -suport acte plafon -plafoniera cu maplights ....... |
poti pune niste poze cu plafoniera?
|
Cat te-a dus instalatia de AC?
Ai montat-o tu sau...cum ai procedat ca ma bate si pe mn gandul sa ii pun ca nu are. |
5 Attachment(s)
Instalatia de Ac m.a dus undeva la 10 milioane.o sa fac un topic la zona tehnica !eu am schimbat.o !
Cateva poze.... pe viitor ma bate gandul sa pun exteriorul de b2...dar sa vedem ! Momentan ma chinui sa fac rost de senzorul de nivel antigel si de bidonasul cu senzor de lichid parbriz sa imi afiseze in MID cand scade nivelul...plus un cozoroc de luneta...dar nu gasesc nimic rentabil ...o grila fara semn....diferite....! |
Rezolvat si cu computerul de bord MID, este totul functional acum,nivel antigel,nivel stropgel,etc...
urmeaza suspensie noua si ceva pivoti :) Daca are cineva niste arcuri joase..pana apuc sa ii cumpar. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning