![]() |
abureste parbriz
salut,
am o problema ciudata, cel putin nu am mai intalnit la nimeni problema asta, imi abureste jumatate de parbriz.si daca dau drumu la aeroterma si daca nu ii dau drumu... |
Re: abureste parbriz
Nu ai intalnit tu... au intalnit altii, in schimb :) Cel mai probabil ai caloriferul de caldura spart (sau, in cel mai bun caz, un furtun)
|
La fel ca si GEO_ZGA am aceeasi parere.De vina este radiatorul de incalzire din interior,de la aeroterma.
Poti sa verifici la mocheta jos,sa vezi daca e pe undeva umed,dar ti-as recomanda sa il schimbi cat mai curand,pana nu o sa iti curga fara oprire in masina,la fel cum mi s-a intamplat mie cu un radiator de incalzire cumparat din magazin(si acum mai e umed podul pedalier,dupa aproximativ 2 saptamani,in care mi-a curs peste 3L de antigel). Vezi ce cumperi de la magazin,daca gasesti piese ieftine si proaste mai bine uiti si cauti la dezmembrari ceva original.Numai bine !! |
salut,
de cand s-a incalzit afara nu mai abureste absolut deloc, m-am uitat la mocheta si nu este udaabsolut deloc, antigelu nu scade din borcan...nu stiu ce sa mai zic... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning