![]() |
Mazda RX8
Salut!
Prin asociere (prietena mea), am in "familie" o proaspata RX8 din 2006. E o nenorocire de masina, se misca excelent, consumul e... pe masura, si sunetul e fantastic. Momentan are 41.000 de mile (volan pe stanga), uleiul l-am schimbat de 3 saptamani maxim, la fiecare 2 plinuri pun si 100 de ml de ulei de motor in rezervor. Problema e urmatoarea: din cand in cand se aprinde martorul de la nivelul lichidului de racire (am inteles ca e ceva comun la RX8), apoi ESP-ul cateodata si senzorul de presiune in roti. Pe diagnoza masina nu are nimic. Intrebare pentru proprietari: merita sa schimb pozitia numarului din fata, sau sa iau numar de motocicleta? Am inteles ca afecteaza serios fluxul de aer din cauza faptului ca acopera ~80% din suprafata grilei. P.S. Revin si cu poze, nu se poate fara :) |
Re: Mazda RX8
Poze? Nu e legal sa ii pui numar de motocicleta si nici nu cred ca o sa iti dea la ghiseu.
|
numarul nu afecteaza aerul care ajunge la radiatoare din cauza ca grila care este in spatele numarului nu are gauri, aerul intra prin partea de jos care este fara grila.nu mai pune ulei de motor in benzina, in benzina se pune ulei pentru motoare de 2 timpi.
|
la 41.000 mile trebuie sa te pregatesti pt schimbarea motorului, care este considerat consumabil!
|
nu se mai continua topicul? sunt curios daca ai schimbat motorul si cat te-a costat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning