![]() |
VAND PASSAT 2005!
3 Attachment(s)
Vand passat variant 2.0tdi 100kw euro4!An 2005!
Dotari:navigatie, scaune incalzite, climatronic, senzor antiorbire, senzor ploaie, volan reglabil, cotiere fata-spate, geamuri electrice etc. Km:228.000 posibil reali. Recent inmatriculata, taxa(1000euro) platita. Investitii recente in masina: -baterie noua(100euro) -racord elastic+manopera(100euro) -senzor gaze reesapate+manopera+o bujie(200euro) -distributie+manopera(200euro) -ulei si filtre(100euro) -cauciucuri goodyear ultragrip7, profil 7mm+echilibrat etc(200euro) -burduf planetara+reglare unghi de fuga la autosoft+placute frana(100euro) Pana acum, cu rar, asigurare etc masina m-a costat in jur de 6300euro! In curs de remediere: -garnitura pompa tandem(nu e urgent dar pt 50euro merita remediat) -cap planetara(am schimbat tarziu burduful si daca o fortez are un huruit, la mers normal nu se simte) -switch pedala frana si termostat(le-am comandat deja) Defecte:A avut probabil un eveniment minor si aripa dreapta nu cade chiar perfect, se vede in poza.Lonjeroane perfecte lucru confirmat de mecanic si ca o a doua confirmare este testarea la autosoft(acolo se vede daca sasiul este stramb etc). Pret 5500euro ! Nu sunt samsar, se poate vedea ca am mai avut doar un anunt cu o nubira (cativa ani cred :D)care o am si acum pentru ca nu nu am vrut sa o dau pe nimic...Passatul l-am luat pentru mine sa-l tin si probabil o sa-l tin daca nu gasesc cumparator, am vrut diesel pentru drumuri lungi dar am constatat ca in 4-5 luni am iesit de 2 ori din Bucuresti... |
Re: VAND PASSAT 2005!
A mai ramas de remediat capul planetara dar nu e graba, mai duce linistit, am schimbat uleiul, am facut cam 5mii cu aral si am mers pe long life tura asta, respectiv motul, am incarcat si cu freon!Merg zilnic cu masina, o dau si pe un benzinar cu diferenta +/-
Ca si defecte, nu mai coboara geamul stanga spate si capul planetra! |
Istoric verificabil pana in 2011, schimb cu benzina!!
Regenerarea se face cam la 3200km deci filtru de particule e ca si nou!! |
Accept chimburi corecte cu masini corecte, benzina motor maxim 2,5 sau diesel, motor 3000 maxim!!
|
Se poate inchide!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning