![]() |
UN PIC DE AJUTOR!! Golf 4/Audi A3 8l LOW
1 Attachment(s)
va salut am si eu o problema si ma gandesc ca poate cineva stie
de curand am montat pe un audi a3 model 8l o suspensie reglabila pe care am lasat`o maxim de jos problema este k pe partea dreapta(planetara mai groasa) atinge f rau in bara stabilizatoare -are cineva vre o idee cum se poate rezolva? -solutie cu bara stabilizatoare sport la 8-9 mil am gasit... -am incercat si varianta cu bieleta mai lunga dar problema difera doar prin faptul ca nu mai atinge in bara stabilizatoare ci in corpul bieletei -iar dak o ridic prea mult(bara stabilizatoare) atinge si in suportul furtunului de fraba de pe lonjeron.. -am auzit ca ar merge ceva cu o bara stabilizatoare de audi tt primele modele... -am postat aici pt ca audi a3 8l/golf 4 este acelasi lucru.. -poate mai ajuta pe cineva... Multumesc... |
Re: UN PIC DE AJUTOR!! Golf 4/Audi A3 8l LOW
1 Attachment(s)
Salut,
Eu am suspensie fixa si am ajuns la -50mm si vreau sa o mai las putin. Tu ai varianta de bara stabilizatoare cu prindere pe bascula, trebuie sa iei o bara stabilizatoare cu prindere pe amortizor si nu mai ai probleme. Ai o poza ca sa vezi diferenta. |
am incercat si cu prinderea de sus de amortizor ..dar tot nu merge...la viraj dreapta total planetara se duce putzin inspre fata si tot atinge...
|
Uite o combinatie de piese pentru cei care au Airride si care vor sa mearga foarte low. E bara stabilizatoare cu prindere pe amortizor si bielete antiruliu cu prindere pe bascula.
Merita incercat! http://forums.vwvortex.com/showthrea...-FWD-End-Links |
ms mult ...e o varianta de incercat ..acuma sa vad unde gasesc una..ca de noua vad ca H&R e 21 de mil..cam scump experimentul...dar poate dezmembreaza cineva..:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning