![]() |
Coupe - (SV-05-YBG)
Mi-am luat de cateva zile un Fiat Coupe super.
Mai are cateva probleme pe care trebuie sa le rezolv, dar de mers merge sageata. Cand intra turbina te lipeste de scaun. Se vede ca a fost conceputa pentru asa ceva. Asta ca sa nu mai spun de caroserie care este superba. Asta dupa ce va fi vopsita si aranjata, ca acuma nu e cine stie ce cu vopseaua matuita si in mai multe nuante de rosu. Dar va tin la curent |
...
ai si niste poze?
|
daca nu ai poze da-ne cateva detalii depsre masina!!!
bafta la ea!!! 8) 8) 8) |
Poze inca nu am cu ea. De abia am cumparat-o.
Mai multe date insa pot sa va dau. Fiat Coupe 1994 2000cm3 16v, Turbo 195CP Raport: aprox. 153cp/tona Acceleratie 0-100 km/h 6.5 s Piele, full electric, AC, Discuri ventilate fata, simple spate, ABS, Control al tractiunii (Viscodrive), eleron, Jante 16', Cauciucuri 205/50/16 Fata si 205/55/16 Spate Daca mai doriti si alte date spuneti. |
te rog sa-i faci si niste poze, sa vedem achizitia, ca sa avem ce compara dupa ce o aranjezi ;)
|
salut.as dori sa imi cumpar si eu un fiat coupe si m-ar interesesa si pe mine consumul la masina si cam cat costa piesele la ea.ma refer la piesele de motor.merci
|
am sa fac cred ca duminica
|
te rog spune-mi si mie anul fabricatiei, nr de km pe care ii avea mashina cand ai cumparat-o si eventual codurile de eroare (daca a avut) pe care ti le-a dat cand ai pus-o pe tester (daca ai pus-o... :wink: ).
multam shi pls nu uita sa spui si cat e compresia, ca am inteles ca ti-o masori astazi seara... multam inca o data :wink: |
An fabricatie 1994
Compresie 9.5 Coduri de eroare nu are ca aveau cei de la Fiat o problema ci testerul si nu am reusit sa aflu nimica. |
daca nu te deranjeaza intrebarea, cat ai dat pe masina?
|
pot sa iti spun cat am sa vreau pe ea in momentul in care este gata.
Deci cam in 3 luni pot sa dau un pret |
:D :D :D
Am aflat de ce nu merge vitezometrul. E dus pinionul din cutie. Costa numai 600.000 lei. Dar vine intr-o luna din Italia. Cam asta e momentan. Maine dau farurile la polishat :lol: |
in legatura cu intrebarea legata de costul pieselor. Pot sa va dau urmatoarele repere:
Faruri 543 Eur+TVA Brat inferior complet echipat 2.400.000 lei Burduf caseta directie: 140.000 lei bucse: 400.000 bucata garnitura chiulasa: 700.000 lei disc ambreiaj: 2.500.000 lei stergatoare parbriz 500.000 lei (Valeo special pentru Fiat Coupe) pinion vitezometru 600.000 lei cum mai am si alte preturi cum le postez. Apropo, eu mai am si un Opel Astra 1993. Preturile sunt aproximativ egale pana acuma, cu exceptia farurilor. :lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
uite foto cu un fiat modificat.bara ajunge undeva la 260 euro.
|
merci mult
este interesant problema este ca in afara de capota pe care vreau sa o modific oleaca in rest va ramane stock, dar perfecta |
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning