![]() |
ma ajuata si pe mine cineva va rog?
2 Attachment(s)
salut.am si eu setul asta de jante dar din pacate una este sparta si nu merge reparata,daca cineva cunoaste poate sa-mi spuna ce jante sunt si cum as putea sa-mi fac rost de una?multumesc!jantele sunt pe 17
|
Re: ma ajuata si pe mine cineva va rog?
cauta sub denumirea eta beta,rial...nu sunt sigur dar parca prin gama acea le-am vazut
oricum pe interior trebuie sa scrie fabricantul sa zic asa,iar mai ales daca sunt made in italy si etc atunci sunt ceva replici,sau "fantome"...dar aia nu inseamna ca nu is ok,dar nu sunt de renume,brand legat de gasirea unui singur,daca gasesti la eta beta,rial si etc poti cuomanda ca se fabrica noi si se da la bucata,in rest eu as zice mai bine sa o repari,ca orice janta se poate face spor |
|
Sal.,
Cu riscul sa te deranjeze o sa te anunt ca jantele alea sunt niste replici ordinare si in nici un caz nu sunt MAM 7 asa cum zice colegul de mai sus . Si argumentele mele sunt doua la numar : 1. MAM 7 sunt cu prinderea la vedere ceea ce la tine nu este (ai acel capac cu sigla VW care acopera prezoanele) . 2. MAM nu face jante cu prindere dubla (eu cel putin nu vad pe site-ul lor astfel de jante) . Dar cat e de sparta janta de nu mai poate fi reparata ? Sau nu mai ai bucata de janta ? Incearca la colegul elspa : https://forum.4tuning.ro/671-firme-se.../new-post.html poate ti le poate repara . O zi buna . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning