Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   Faruri (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/403116-faruri.html)

dutzurel 26-02-14 20:42

Faruri

1 Attachment(s)
As vrea sa fac ceva ca in poza. Stie cineva cum iese mai bine ? Cu folie/spray sau altele. Nu as vrea chiar asa inchis, doar ceva in genu

devi162 27-02-14 00:51

Re: Faruri

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5671951)
As vrea sa fac ceva ca in poza. Stie cineva cum iese mai bine ? Cu folie/spray sau altele. Nu as vrea chiar asa inchis, doar ceva in genu

se face cu folie sau spray,ALTELE nu cred.recomand folia pentru ca se da jos foarte repede in caz ca te razgandesti sau esti tras pe dreapta.nu pune o folie foarte inchisa(nu o sa mai vazi nimic noaptea),pune-o pe cea mai light.

zpzpzpo 27-02-14 10:24

Eu zic sa scoti farurile de tot...la ce plm ai nevoie de ele ?

De unde va vin ideile asta sa dati farurile cu spray sau cu folie ?

dutzurel 27-02-14 10:59

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5672223)

Bai mergi linistit si fura curent in alta parte. N-am nevoie de sfatul tau de jm3k3r de pe 4tuning. Nu-ti convine ceva mergi si plangi la alta masa.

devi162 - mersi de raspuns, cu folie ma gandeam si eu, cu spray nu ii buna treaba.

xshadyblood 05-03-14 13:44

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5672223)

Pentru a vedea seara/noaptea, se folosesc proiectoarele. Ce naiba ma, te stiam mai cunoscator :)))

Skyll3x 05-03-14 13:48

+ pozitii albastre ! Dar daca dai cu spray, o sa bata lumina neagra. Ori faci o treaba calumea ori nu are rost. :D

Alex4u 07-03-14 12:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5671951)

Recomand:arrow:

dutzurel 07-03-14 14:04

Numai sarcastici si cunoscatori pe forumul asta.:lol:

Alex4u 07-03-14 18:21

Usor... nu te inflama ca vopsesti pe langa:rolleyes2

dutzurel 07-03-14 22:04

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 5676472)
Usor... nu te inflama ca vopsesti pe langa:rolleyes2

Poti sa te vopsesti pe fata cu aia, sa-ti iasa adevarata valoare la iveala.
Sau mai bine ia si vopseste calul de la caruta cu vopseaua aia si apoi fa un favor lumii si impuscate, consumi aerul degeaba.

Alex4u 08-03-14 10:15

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5676591)
Poti sa te vopsesti pe fata cu aia, sa-ti iasa adevarata valoare la iveala.
Sau mai bine ia si vopseste calul de la caruta cu vopseaua aia si apoi fa un favor lumii si impuscate, consumi aerul degeaba.

:lol: eu zic sa iti vopsesti si parbrizul ce mai conteaza acum barem iesi in evidenta pe strada:lol: "reisare"

dutzurel 08-03-14 10:24

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 5676722)
:lol: eu zic sa iti vopsesti si parbrizul ce mai conteaza acum barem iesi in evidenta pe strada:lol: "reisare"

Du-te ma la munca ma daca nu ai ce face, nu sta si fura aici curent si te lauzi ca locuiesti in "Patria Hotzilor" si vii si ne spui cuvine noi pe care le inveti de la "tiunerii" din catunul tau.
Acuma serios. LASA-NE !

Alex4u 08-03-14 11:36

Quote:

Originally Posted by dutzurel (Post 5676731)
Du-te ma la munca ma daca nu ai ce face, nu sta si fura aici curent si te lauzi ca locuiesti in "Patria Hotzilor" si vii si ne spui cuvine noi pe care le inveti de la "tiunerii" din catunul tau.
Acuma serios. LASA-NE !

sfatul meu mai invata si alte expresii ca la tine "toti fura curent", dar tu din cate am impresia ti-au furat astia din stat dreptul la medicamentatia de mansarda gratuita si te crezi in knight rider ..penibilule:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning