![]() |
cumpar piese e36
bara stabilizatoare fata 318is
bandouri normale coupe scaune scoica/sport astept oferte si la interior vader alcantara aripi fata coupe impecabile nuca schimbator eleron gen m3 e46 acela subtire toba finala cu intrare pe 63 intermediara pe 63 bara stabilizatoare spate(cea de sus) praguri de e46 cele de plastic originale parklights cele dupa bandouri care s-au pus pe e30/e32/e34 husa capota coupe grila fata facelift ceasuri anglia 4cyl astept oferte aici insotite de poze |
Re: cumpar piese e36
Salut. Cu o grila fl te pot incurca eu daca vrei. Am una cu o mica indoitura, usor de remediat, langa semnalul dr., fara nari - 100lei
Daca vrei poze da.mi o adresa de mail |
4 Attachment(s)
Quote:
bara stablizatoare fata - 100 lei finala 1.8is cu tot cu intermediara - 150 lei praguri plastic e46 - 150 lei ceasuri anglia 4 cyl - 50 lei nuca M - 50 - 80 lei revin cu poze pt fiecare piesa in parte daca esti interesat 0748628686 |
Quote:
ceasuri,praguri,strut bar fata am gasit multumesc Trusca |
Quote:
bandouri coupe 50lei, aripi in stare foarte buna, bonus lucasuri albe 150 lei ambele eleron coupe(nou) 90lei scaune am recaro semipiele foarte bune 300 lei |
5 Attachment(s)
Quote:
|
bara stabilizatoare fata 318is
bandouri normale coupe scaune scoica/sport astept oferte si la interior vader alcantara aripi fata coupe impecabile nuca schimbator eleron gen m3 e46 acela subtire toba finala cu intrare pe 63 intermediara pe 63 bara stabilizatoare spate(cea de sus) praguri de e46 cele de plastic originale parklights cele dupa bandouri care s-au pus pe e30/e32/e34 husa capota coupe grila fata facelift ceasuri anglia 6cyl |
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning