![]() |
Hamann Ferrari 612 Scaglietti
3 Attachment(s)
Hamann Ferrari 612 Scaglietti
|
Re: Hamann Ferrari 612 Scaglietti
Au de gand sa se opreasca cei de la Hamann?!
|
Imi place dor jantele care sunt mortale.:-)
|
Nu-mi place culaorea gri aleasa, dar in rest modificarile sunt f discrete dar ca reusesc sa imbunatateasca aspectul exterior
|
modificarile de foarte bun gust dar park ii statea mai bene cu alta culoarea totusi este un ferrari....
|
foarte resusit ce au facut cei de la hamman dar motorul cred k a ramas la fel !!!
|
Tare chitul....
Dar in ceea ce priveste culoarea, sunt de acord ca ar fi fost mult mai bine altceva,,,,Rosu, spre exemplu.... |
masina e superba,culoare,cred k mergea visiniul acela metalizat,care are o tenta spre portocaliu dak o stiti,culoare aia e dementiala,pik ffff bine pe masina ;)
|
612 Scaglietti e masina foarte tare iar cu putin ajutor de la hamann e chiar dementiala. chiar daca e un ferrari nu vad ce e rau in faptul ca e vopsita gri. mie chiar imi place cum da culoarea asta pe masina.
|
ne cam depaseste.....nu e tara noastra inca de ferrari,e de apreciat ce au facut din ea.....
|
masina arata colosal am vazut cateva imagini cu ea si test drive-ul parerea mea ca hamman a avut suport pt a creea aceasta bestie,oricum ferrari e clar nu se va opri niciodata din producerea supersportivelor de roadjos palaria pt hamman careia ferrari ia incredintat si dat drepturile pt a modifica o masina ca asta, paremise ca e printre f putinele firme care au avut privilegiul de a modifica ferrari, jos palaria
|
chiar au dat cu bata'n balta nu altceva...se potrivsc zorzoanele alea pe ea k nuca'n perete...dak era loc de mai bine atunci sar fi ocupat cei de la ferrari nu ar fi lasat treaba neterminata sa o faca altzii
|
SLR-ul de la Mercedes arata mult mai bine
|
masina asta nu este una ce trebuie data la tunning... parerea mea... mai mult i-au stricat liniile...
|
si stau si ma intreb..chir asa aia din italia n-au pus suspensii destul de sport?:) ea arata bine si fara chestiile astea ... asta e pt cine vrea sa se diferentieze un pik de ceilalti dar nu neaparat in sensul bun :|
apropo nu stiam ca ai nevoie de anumite drepturi pt a modifica o masina ! pur si simplu o cumperi ,e a ta si ii faci ce vrei ! deic ferrari nu cred ca avea dc sa se bage peste hamann ! cate firme sunt care modifica si cine vrea le cumpara produsul cine nu , nu ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning