Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   DJ Anonim muzic (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/40228-dj-anonim-muzic.html)

Leul 04-05-07 12:22

DJ Anonim muzic

6 Attachment(s)
Am onoarea de a uploda cateva din melodiile facute de mine ... as dori sa fiti sinceri si sa-mi spuneti greselile si daca e nijte sfaturi nu strica , ms :*:D

laur200445 04-05-07 14:11

Re: DJ Anonim muzic

mie imi place:D mult succes in continuare

giubau_v8 04-05-07 15:58

interesant...folosesti e-jay? daca da ,ce versiune?

Leul 05-05-07 09:08

Da , le fac in eJay Special Edition ...Caut alta versiune dar nu prea se gasesc full... Dupaia folosesc Mp3WorkShop ptr a le transforma din WAV in MP3 ;) la 192Kbps 44Hz ... o sa revin cu uploduri ... mai astept pareri ...

MeHiGH 05-05-07 09:19

Pot sa te intreb ceva ? ( avand in vedere melodia Cdc ) Stii cum e cand te trezesti dupa o noapte cand ai consumat alcool prea mult , vorbesc oameni in acelasi timp si se aude si o chitara electrica undeva si niste bass ... La tine e cam o "adunare generala" de sunete , sincer ... nu prea imi place , avand in vedere ca si eu ascult underground rap de mult timp.
Sper sa nu iti fie cu suparare , dar mai incearca. In viziunea mea un beat bun de rap trebuie sa fie clar si constant pe durata intregii melodii, schimbandu-se numai la refren poate ! Pe cand , la tine , nush daca o sa gasesti niste rime care sa se potriveasca cu "I am MC-matic" ( daca am inteles corect ce zice ) si cu chitara electrica.
Mai lucreaza , de tine depinde ! Iti recomand CTC-Sesiunea de freestyle in studio ! si de la L Doctor - Freestyle ! Asculta-le si ai sa intelegi ce vroiam sa zic !
word!

Leul 05-05-07 10:52

1 Attachment(s)
MeHiGH , CDC - casa de cultura ( e o cladire de 2 etaje aflata intr-un parc din orasul meu unde stau cu prietenii mei ) nu are legatura cu CTC . La hip-hop am obs ( mi-au mai spus nijte prieteni care au mai ascultat melodiile ) ca sunt negative ... in fine . Nu stiu cum este sa te trezesti mahmur dupa o betie ( nu beau alcool ) dar am inteles la ce te referi , prea multe suntete amestecate :rolleyes2 intre ele .... Ms oricum de sfaturi ... eu incerc sa ma axez pe house si dance , dar versiunea de eJay ( pe care o am ) nu prea are multe sunete ( loop ) ... nici nu pot combina suntele care le folosesc la House la Hip-Hop ( nu permite programul ) ... Caut versiunea 3 ....:???:

MeHiGH 05-05-07 10:54

Anonim - Cdc ( underground hip-hop ).rar (7.25 MB, 10 views) ---> la asta ma refeream :P
Bafta la cautat! Io mai stiam si ceva de FruityLoops...poate o fi mai bun :)

Leul 06-05-07 10:53

Am ascutat CTC si sincer mie cel putin nu imi place , canta prea rapid ... bitul si linia melodica e frumoasa ... FruityLoops e varza programul ... Mai lucrez si cu Tracktor si Dance eJay Mix Station 3 !

Mustang 06-05-07 15:23

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 886926)
Am ascutat CTC si sincer mie cel putin nu imi place , canta prea rapid ... bitul si linia melodica e frumoasa ... FruityLoops e varza programul ... Mai lucrez si cu Tracktor si Dance eJay Mix Station 3 !

sorry ca sar pe tine dar am de facut cateva precizari:
1. ejay in general nu este de creeat muzica ... decat la petreceri sau chestii de genul ... daca folosesti ce au facut altii (loops/beats/keyboards) nu rezolvi nimic si nu o sa te caute nimeni
2. traktor se scrie corect
3. daca vrei sa produci muzica invata abletonul ;) este cel mai bun soft de creeat muzica si se foloseste in draci de multa lume ... ;)

Alte softuri in genul abletonului: reason, fruity loops ...

Leul 07-05-07 12:20

In fruty loops cum fac melodia mai lunga ? erau niste butoane pe acolo de la 1 la 9 de acolo ??? pls help ...

giubau_v8 27-05-07 13:50

5 Attachment(s)
am facut si eu cate cava acum 2 ani parca..pot sa le pun aici? sa nu mai fac alt thread? daca nu sa stearga cineva postu asta

Leul 06-06-07 10:45

Cu ce ai facut melodiile ? Sunt frumoase ...

giubau_v8 07-06-07 17:42

cu e-jay 5

Leul 08-06-07 10:34

eJay 5 ??? Unde l-ai gasit ? :D lasa-mi si mie adresa sa-l trag si eu pls

Mustang 08-06-07 13:20

da' cauta in plm pe odc !

All times are GMT +2. The time now is 07:06.

- Copyright 2026 4Tuning