![]() |
Accident Tragic
1 Attachment(s)
Accident auto pe drumul Iasi-Vaslui in zona Bucium
cativa morti + raniti . 3 Ambulante au plecat pline de acolo Au lasat mortii acolo pe asfalt ... si ranitii i-au luat Ce-am vazut acolo .. nu pot descrie ... Nu am putut face decat o singura poza si aia cu zoom .. e facuta de pe partea unde aratau masinile mai bine .. in realitate erau .. . n-am cuvinte sorry dar TVR1 + alte posturi tv ajunse dupa mine nu m-au lasat sa fac decat o singura poza si aia de departe ... (am ajuns inaintea altor posturi tv la fata locului probabil de asta) accidentu s-a petrecut in jurul orei 15 |
Dumnezeu sa`i ierte pe cei decedati.. insanatosire grabnica celor care au scapat cu viata.. :cry:
|
Despre ce masini este vorba???
Odihneasca-se in pace!! |
din cate mi`a povestit HolySoul, au fost implicate trei masini,doua dintre ele fiind dacii.. dacia crem a fost cea mai avariata daca nu ma insel.. :cry:
|
corectez..au plecat 4 ambulantze din iashi..au trecut pe langa mine,le-am numarat una cate una :( ...m-a strans in spate numa gandu..am avut o zi proasta in continuare :(
si cand ma gandesc ca lucram sub masina...aceeasi chestie care a provocat carnagiul ala :( doamne fereste! sunt curios de alte detalii/poze..cine,cum,de unde,de ce,etc |
nashpa tare ! iaca ce face viteza :roll:
odihneasca-se in pace ! |
doua dacii si inca o masina straina ...
cel mai rau a fost de cei din dacie care au ajuns in saci pe asfalt langa masina . .. n-au mai avut loc sa-i ia in ambulante .. au luat numai ranitii ... lumea de acolo era revoltata ca i-au lasat ... |
io zic ca o procedat corekt ! oricum aia erau morti si nu mai aveau ce face cu ei...asa ca mai bine mai salvezi ce mai poti ! da poporu din jur cred ca era beat ori drogat de o facut \"miting\" :evil: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning