![]() |
Cumpar navigatie e39
Astept oferte de pret pentru o instalatie completa sau pe bucati, cablaj/ecran etc
Aici sau 0745 486938 |
Re: Cumpar navigatie e39
Cauta-ti navigatie dedicata Dynavin E39, daca o pui pe cea originala de fabrica faci cea mai proasta investitie posibila, nu e buna de nimic, ca sa asculti muzica dupa CD(ATENTIE: NU Mp3) trebuie sa ii conectezi o magazie de 6Cd care nu iti va citii orice CD, e o mare puscarie navigatia originala, e mai mult de decor, extrem de inutila(iti spun din experienta ca am avut pe destule masini). In plus o sa platesti pe ea cat nu face cu tot ce trebuie sa fie functionala.
Cauta dynavin e39 si din cate stiu sunt 2 modele (una cu ecranul mai mare si una cu ecranul mai mic), sunt dedicate si vin perfect in bord fara sa desfaci jumatate de masina ca sa o instalezi pe cea originala. La Dynavin ai si Mp3, DVD, Navigatie care chiar functioneaza si extrem de detaliata si multe altele, cauta si informeazate. Succes! |
Eu stiu asta, dar arata groaznic unitatile after market..
|
2 Attachment(s)
Parerea mea e ca arata 98% ca originalul.
|
daca te intreseaza am eu un dynavin d99+ de vanzare.e montat pe masina si se poate proba
|
Quote:
Tu ai vazut cat costa noua Dynavin d99+? Esti constient ca ceri pe ea SH mai mult decat e noua? |
Quote:
e39 530i 2001 sau 150e monitor 100e cablaj 150e modul sunet 150e mk3 50e antenele 50e magazia cd 100e modul tv 50e suportii module 25e mocheta 25e rama monitor |
vezi cat e una noua si dupa aia stam de vorba
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning