![]() |
Cumparaturi pe ebay
cine a facut cuparaturi pe ebay... sunt curios cam cat ma costa transportul total pana in bucuresti.....
|
hello... nimeni nu a facut cumparaturi pe eBay????
|
nush depidne de cantitate .. de dimensiunile marfii .. eu am luat d p eastbay .. sau footlocker .. dar sunt mici ... depinde de ce vrei sa`ti iei ... cel mai bine .. trimitzi un mail la aia si ii intrebi ... eu asa fac cand am o nelamurire :)
|
ori ii intrebi pe aia, ori ca sa iti faci o idee te duci pe www.usps.gov si calculezi acolo. in general cei care vand pe ebay.com se feresc sa trimita marfa in afara US. daca te intereseaza de adus ceva, da-mi un pm. ma ocup de mult cu treaba asta.
|
corect, se feresc a trimite marfa, mai ales in Romania ca au luat tzeapa de atea ori.
|
eu cumpar regulat de pe ebay. depinde de produs, nu e o suma fixa pentru transport. eu aleg sa platesc inainte vanzatorului prin western union ca sa aiba garantia ca nu este o teapa (nu am luat teapa pana acum). ei au folosit mereu USPS Global Express (cam 7-10 zile pana in ro). pretul e calculat de greutatea/dimensiunea produselor. intre 25-50 usd am platit mereu eu. 50 usd la un pachet un pic mai voluminos. ia legatura cu vanzatorul inainte sa licitezi pentru ceva si intreaba-l de costu de transport si daca accepta western union (la mine au acceptat toti)
|
am si eu o curiozitate, ce fel de card trebuie sa am ca sa imi pot creea cont pe ebay?
la ce banca? |
Raiffeisen. Ai mai multe optiuni. Mergi la o filiala a bancii si intreaba.
|
Re:
Quote:
multumesc ink odata pt promptitudine :wink: |
Re: cumparaturi pe ebay
nu ai nevoie de card ca sa cumperi de pe ebay
tocmai a explicat mai sus Dan98 vorbesti cu cel care vinde si inttrebi innainte daca accepta cu western union pentru ca cu cardurile iau tzepe si nu vor sa trimita in RO. ca sa trimiti bani prin western union nu ai nevoie de card ;) |
Depinde di ce tarä este repectivul de la care cumperi in functie de asta iti sunt taxele postale incercati totusi a nu cumpära de la persoane private la care aveti suspiciuni preferabil sunt firmele,un prieten a luat teapä de 100 si ceva de euro a plätit la bancä pentru un PS2 si sa ales cu o cutie de papuci cu ziare,---Atentie la neatentie --
-------------------------------------------------- :idea: sunt profite cu riscuri ,dar si riscuri färä profite:!: |
scump scump un cd mp3 costa 150$ fara transport asta mediu ca depasesc 250
|
carei pretu primu sau al doilea de la shipping ??
|
dar pt eastbay.com stie cineva cum pot achizitiona cateva produse???
am dori sa mi se explice pas cu pas ce tre sa fac ... multumesc anticipat pt cine e amabil b_22_mke id yahoo msg. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning