![]() |
Ce imi recomandati pentru un Logan (Statie si difuzoare pe componente fata 13 si spate 16) undeva in jurul a 1500 RON ??? Ma intereseaza in special SQ !!! Am un Player Sony CDX-GT410U !!! Merci pt ajutor !!! :)
PS: Puterea ma intereseaza mai putin !!! |
Re: Recomandare Statie + Difuzoare
Daca te intereseaza in primul rand calitatea sunetului ar trebui sa incepi prin a schimba player-ul. ;)
Mergi pe o pereche de componente bune pe 16 cm in fata (foarte usor de instalat) si renunta la cele spate. In bugetul tau te incadrezi cu o pregatire minima a usilor fata, un set corect de componente si un amplificator pe 4 canale cu care sa poti sa amplifici in viitor si un (eventual) subwoofer, pe langa difuzoarele fata. |
merci pt ajutor dar nu cred ca pot renunta la boxele spate! oricum din ce zici tu inteleg ca pot pune de 16 si fata si spate deci spune-mi te rog tu pentru ce ai opta (boxe) in limita a 500 RON perechea si eventual mai tarziu mai vad ce mai fac in fct de buget! oricum am in plan si o pregatire a portierelor (ai vreo idee unde se face in bacau sau iasi???) merci pt ajutor
|
Nu inteleg de ce nu poti renunta la boxele din spate? Conduci de pe bancheta din spate? Esti pasager des? :lol: Glumesc... Ti-or fi utile... la ceva. :)
Pt componente, Hertz Dieci, Focal Acces, Lightning Audio Strike... Schimba playerul intre timp. Poate mai primesti ceva recomandari. Bafta! |
Cred ca raman la Hertz! doar ca nu gasesc de unde sa le iau :sad: Merci mult pt ajutor!
|
Hertz dieci nu prea poti sa le amplifici. in viitor daca vrei sa pui amplificare va trebui sa schimbi si difurile.
legat de insonorizare daca esti priceput nu e greu sa dai o fata de usa jos poti sa o faci si singur, sunt destule topicuri explicative aici. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca le amplifici risti sa le arzi... |
sensibilitate mare nu inseamna neaparat ca nu poti folosi putere. head-room amplu nu duce la nici o pierdere si nici nu duce la arderea difuzoarelor.
NIMENI nu te opreste sa reduci gainul pana la un nivel "comfortabil" pentru difuzoare. apropo, pentru dsk 165, Hertz listeaza pe site 80W rms. EU nu vad nici un motiv impotriva amplificarii. |
Lil'D... Teoretic ai dreptate. Poti sa amplifici orice difuzor, fara discutii. Ce-ti lipseste tie este experienta practica din care sa-ti dai seama ca Dieci nu ofera suficienta performanta in plus amplificate ca sa merite investitia. Oamenii care recomanda Dieci direct pe player sunt cei care au experienta in montarea lor. Nu e o recomandare lipsita de argumente.
Gama Dieci este gandita pentru amplificarea pe HU. Recomandarea asta pleaca direct de la producator. |
Ideea e ca nu vreau neaparat putere! Parca cat de tare pot sa dau volumul si sa nu ma dea afara din masina !!! :-) Nu sunt inca hotarat intre Hertz Dieci si Focal Acces ! Par marfa amandoua! Plus ca va mai dura un pic pana voi avea toti banii ! Oricum despre Hertz am citit multe lucruri bune dar cred ca nici Focal nu sunt de lepadat :D ! Merci pt ajutor si mai astept pareri !!!
|
Quote:
|
Pentru Focal Access 165 A1 fata si spate ce statie imi recomandati in jurul a 500 - 700 RON ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning