![]() |
Multiplayer || Volkswagen Scirocco x 4
4 Attachment(s)
Baza de lucru a fost un Scirocco:
http://t.imgbox.com/OzCSUjY1.jpg Participanti: 1. Ca$$ 2. Lycan 3. Pocol 4. Reme |
Re: Multiplayer || Volkswagen Scirocco x 4
mai pe placul meu ar fi Ca$$, si prin culoare si prin idee de tuning, insa mai sunt greseli pe ici pe colo.
Lycan a avut un stil mai NFS, dar cu mai putine greseli, si o culoare tot misto. Pocol a avut idei bune de tuning, insa nu prea ma atrage culoarea aia mata :| realizare buna! votez cu Lycan! |
Votul meu se duce la Pocol pentru culoare si cantitatea de munca depusa.
@Cass - ai cateva zone care nu sunt suprapuse bine si se vede diferenta intre donori @Reme - Ai folosit bine partile, le ai asezat bine, pacat de culoare, e cam ireala |
vot Lycan, fara niciun fel de dubii
pocol: foarte multe de retusat... numarul invers, bg-ul invers, multe stroke'uri fake reme: total ireala culoarea, imbinarile se vad diferit |
Vot Lycan, bravo imi place! :lol:
|
cass o lucrare bunicica dar ma asteptam la mai mult din partea ta
Reme in locul tau mas rezuma la putin dar de efect si votu meu merge la lycan o lucrare buna, se putea si mai bn d atat |
Quote:
|
Vot Lycan. Cea mai misto. Numai ca partea de bara fata de sub grila e prea luminata si nuanta de galben e pre deschisa. Iar alt defect ce l-am vazut la toti, ce a-ti avut toti cu umbra masinii. :)) La toti da senzatia ca masina pluteste mai mult sau mai putin. :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning