![]() |
8 Attachment(s)
Pentru ca in timp am tot achizitionat diverse accesorii de service si destui mecanici am decis ca e timpul si pentru o diorama.
Momentan nu e nimic spectaculos, iar diorama se afla pe unul din rafturile vitrinei. Urmeaza sa pun un colant gri pe geam, inca 2-3 mecanici si probabil inca un elevator. |
Re: Diorama service
Peretii vor face tot ;)
Felicitarile mele!!! |
Defectuoase bavarezele astea. Culmea tocmai astea mai noi.
Frumos service. Succes in cautari. |
superbe machetele, superba ideea, e frumos totul!
|
Quote:
|
Foarte frumoasa diorama.
Of,of ce masini ai ... A iesit super!!! Felicitari! |
Interesant.Caprele alea de pe caruciorul mobil se pot da jos ? si restul accesoriilor de pe carcucior ma refer.Sau sunt fixe ?
|
Tot ce e pe carucior e "functional" ca sa zic asa.
Caprele alea sunt de 3 feluri daca te uiti mai atent la poze. Ele se pot ajusta pe inaltime si se pot aseza unde doresti. Cutiile verzi au cate 6 sticle de ulei in interior. Revin cu poze detaliate cat de curand. La final de luna astept al 2-lea elevator si probabil un set de vulcanizare. |
Poti desface un bidon de ulei, ca sa murdaresti mecanicii?? :lol:
|
foarte frumos! De unde ai cumparat mecanicii si uneltele, aparatele din service??
|
3 Attachment(s)
Update.
Urmeaza noi poze dupa ce imi vin "piesele" comandate 8) |
Doar atat bre??
Un perete, ceva... |
Si asa am lipit destul de prost colantul asta :)) ce sa ma mai chinui si pe perete. Poate in viitor, dar nu stiu ce sa zic.
|
Lipesti pe ceva plastic si apoi aplici pe pereti..
|
8 Attachment(s)
Revenim cu un mic update. 1 Set snap-on si un set costi custom :)
Am adaugat: - un dulap cu diverse sticle/bidoane/accesorii - un raft pentru cauciucuri/roti - un birou de lucru cu menghina (functionala), laptop si alte accesorii - o chiuveta - aparat pentru strangerea uleiului - aparat pentru repararea aerului conditionat - aparat pentru diagnoza - scaun pentru diverse lucrari - frigider/seif - dulap vestiar - pubela - butoaie cu ulei si diverse alte prostii Urmeaza: - suport ridicare motor + motor - banca de lucru + diverse accesorii - bormasina industriala - 3 noi mecanici si daca mai gasesc loc si fonduri inca un set de vulcanizare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning