![]() |
My Golf 3 1.6 :)
7 Attachment(s)
Buna ziua tuturor,vreau sa va prezint si eu masinuta mea:) este din 1996 cu motor de 1.6 75CP,astept parerile voastre :D
|
Re: My Golf 3 1.6 :)
Foarte smeqera :lol: cred ca lesina toate consatencele cand iesi la o tura pe la caminul cultural :lol:
|
E suspensie sport doar cand ii faci poza cu botu pe bordura ca in prima poza a? :)) joasa rau masina, ma mir cum de nu ti se face rau de inaltime!
|
da,momentan e ok cu suspensia asta,ma gandesc daca sa ii pun sau nu suspensie sport pe ea..avand in vedere la ce drumuri avem :D nu prea ma incanta...
|
Quote:
|
da,iti dau dreptate:) , oricum urmeaza sa ii mai aduc niste modificari la aspectul exterior :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
http://www.sixspeedgraphix.com/i/DSC02578.JPG |
stiu ca nu arata bine..da nici sa simt fiecare petic de drum din tara asta:)
|
Quote:
|
trebuie neaparat sa am suspensie sport sa pot sa imi postez masina pe 4tuning ?
|
ce acizi sunteti...
Parerea mea e sa renunti la angel eyes, nu se potriveste cu masina. Sau e bmw si nu mi-am dat seama? :)) Per total masina arata bine. Succes pe viitor cu modificarile. |
Ma interesa sa am xenon cu lupa...nu am tinut neaparat sa am angeluri..dar daca asa s-a nimerit..ii bun si asa :D multumesc
|
Frumoasa masina. So stapanesti sanatos ! Am o intrebare se potrivesc arcurii de golf 3 pentru passat b3 ?
|
asta nu stiu sa iti spun :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning