![]() |
Alex01
10 Attachment(s)
Va salut !
Numele meu este Alex si din cand in cand ma mai joc putin cu photoshopul. Incep cu 2-3 lucrari mai vechi (cativa ani) si termin cu cea de astazi (E46). La Seat recunosc ca am facut copy paste La E36 cred ca doar jantele sunt furate Micutul Polo m-a inebunit cu umbrele, inca invat la capitolul asta Volvo este mai mult de umplutura, nu am muncit prea mult la el La insignia am folosit o parte din bara unui Q7 E46 ma simt chiar mandru de el, m-am inspirat dupa altul, dar nu am furat decat eleronul. In rest este mazgalit de mine. Abia astept pareri si sfaturi din partea avansatilor |
Re: Alex01
salut si bin ai venit! Momentan acorda mai multa atentie montarii jantelor si alegerii culorilor :D unele culori sunt prea saturate si un pic ireale. In rest ce pot sa zic...Spor sa ai!
|
1 Attachment(s)
M-am gandit sa-l trezesc la viata pe micutul Polo.
Ce parere aveti de bodykitul asta ? |
Quote:
|
Salut Reme!
Jantele sunt aceleasi de la primul Polo si sunt singurele lucruri "donate", in rest totul a fost facut din brush cum am crezut eu mai bine. La ce te referi in legatura cu bara? Crezi ca ar fi trebuit sa mai inchid putin culoarea in partea din dreapta ? |
Quote:
|
Quote:
Bine ca imi tot dai cu jantele in cap |
Quote:
...legat de brush, eu nu prea pot sa iti dau mari sfaturi pt el, pentru ca eu nu prea lucrez brush, cel mult rebrush, insa tot ce pot sa iti zic, este ca atunci cand lucrezi, incearca sa selectezi cu 0px (toate selectiile pe care le faci) apoi iti maresti faderul in functie de nevoie. D-aia se vede neclara bara in partea de jos unde ar fi trebuit sa se vada neteda si clara. |
8 Attachment(s)
se pune ? in poza sunt eu ::-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning