![]() |
ford focus tdci tremura pedala de ambreaj
salut, detin si eu un focus tdci 115 cai. am observat ca tremura pedala de ambreaj si in mers si la relanti. stie cineva din ce cauza? are 122000 km, si daca se poate va rog sa-mi spuneti cum este distributia la aceasta masina. pe lant sau curea? va multzumesc.:rolleyes2
|
Re: ford focus tdci tremura pedala de ambreaj
am uitat sa mentionez ca am cumparat-o chiar ieri. :!:
va rog sa-mi spunetzi ce tip de ulei se foloseste la acest motor? multumesc |
salut din cate stiu transmisia la focusul tau ( am avut si eu unul recent ) este pe curea.. sper sa nu ma insel.. In ceea ce priveste tremuratul problema e de undeva de la kitul de ambreiaj.. pedala in sine nu are reglaj sau ceva se regleaza automat pe masura ce se "toceste" discul.. viziteaza un service ford si roaga-i sa iti verifice si distributia ..
ulei 5 w 30 valvoline daca ai de unde gasi.. Daca nu , daca faci schimbul la maxim 10.000 km poti lua orice alt ulei 5 w 30.. Eu de ex acum la mondeo folosesc texaco havoline pt ca este mai ieftin si oricum nu il tin mai mult de 9000 de km .. Iti recomand schimburi de ulei pana in maxim 10 mii km pt ca previi uzura ;) salut |
ms am fost la service si am bagat ulei castrol si tre sa merg sa schimb si ambreaju (kitu). ciao
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning