![]() |
Buna seara !
salutare tuturor :) de curand am plecat inafara mi-am facut vreo 10k euro si vreau sa-mi iau o masina , ceva un suv ... imi dati si mie niste idei ? :)
Spune-ti si avantajele si dezavantajele :) calitate-pret |
Re: Buna seara !
Quote:
|
Quote:
O idee nu-mi strica ... bani de inscriere tot am fii sigur , 10 k aloc buget masinii , ca e 9500 ca e mai putin nu conteaza... |
Quote:
Iti recomand urmatoarele : x5 e53 3.0D - motorul trage destul de bine,si masina arata bine la exterior + interior. Land Rover Range Rover 3.0D - o masina foarte frumoasa,arata bine. Sunt singurele masini pt care mi as da interesul daca as avea bugetul dat de tine. |
Quote:
Multumesc , ma uit acum pe niste site-uri de la nemti ... :) esti mai batran ca mine cu siguranta si stii prea bine cum sunt tinerii , ce spui sa mai astept pana in toamna ? pentru ca acum plec iarasi si am de munca pana-n toamna , sa-mi mai strang niste banuti pentru ceva mai bun ? eu ma gandeam la un 520 ... am vazut ca-s in 10-11-12 k depinde de an si Km ... motorizarea nu prea ma intereseaza , am carnetu de 5 luni ... nu vreau sa mor :) @EDIT : Nu numai suv-uri , am fost prea spontan si am mentionat ...si coupe-uri si berline nu conteaza :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Motor de 3 zic ... Sunt incepator , nu vreau sa fiu nesabuit sa-mi iau masina sa nu o pot controla ... daca e sa fie mai tarziu :) Eu nu ma pricep ... cu taxe cu tot ... hai ca daca e eu sa am stransi 15000 ... ca sa am bani de taxe , inscriere ... una alta :) gasisem un 535 la englezi cu 9000 , vruiam sa fac imprumut de inca 3000 asa sa am bani de inscriere , dar volan pe dreapta , m-au sfatuit multe persoane sa nu fac prostia , mai ales ca sunt incepator ... @EDIT : Nu va certati baieti ... :) Am venit sa caut ajutor la voi pentru ca sunteti mai cunoscatori :) N-aveti de ce sa va certati :) |
Quote:
|
Quote:
Ma gandesc ca era un 535D adica bi turbo,trage foarte bine.. E60 - 530D 535D E90 - 330D |
Quote:
Seamana cu seria 5 :) Alte pareri ? nu numai bmw , orice masina ... :) multumesc baieti :) |
Quote:
Alfa romeo 159 Audi A5 A6 |
Quote:
Astia nu-s normali ... un sfert din masina il dau statului :| |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning