![]() |
Sfat achizitionare auto - pret intretinere
Buna, sunt destul de hotarat sa imi iau o masina in saptamanile ce urmeaza si ma gandeam la un VW Passat 2.0 TDI 140 Cp , un Opel Insignia CDTI 131 Cp sau un Ford Mondeo TDCI 140 cp. (Toate masinile sunt din 2009 incoace deci euro 5) . Intrebarea mea este mai degraba in legatura cu costurile de intretinere, dar astept si alte sfaturi. In legatura cu designul consider ca e chestie de gust si intr-adevar Insignia e superb, dar trebuie sa am in vedere si costurile eventualelor piese si fiabilitatea. Insignia e clasa de top de la Opel si ma tem sa nu fie piesele mult mai scumpe in raport cu un Passat sau un Mondeo. Ma poate lamuri cineva in acest sens ? Va multumesc aniticipat!
|
Re: Sfat achizitionare auto - pret intretinere
Salutare!
La 18 ani am primit si eu Insignia cadou de majorat :D! De 8-9 luni, am facut 20.000 km si am schimbat doar piese care au cumva "boala Opel" (Poti cauta pe clubul opel sa vezi-electrovalva turbo si furtun intercooler- Pare ca ar fi o greseala de fabrica sau ceva pentru ca se intampla la 90% din cazuri) Alte probleme in afara de cele care sunt prezente la majoritatea proprietarilor de Insignia nu am avut :D! Eu iti recomand Insignia pentru ca am fost in dificultate si eu la alegerea masinii ( e60/e90/passat cc/superb/a4 sau insignia ) si acum sunt foarte fericit de alegerea facuta! |
Quote:
@stefanfreund, Mondeo si Passat sunt masini bune, nu prea se poate diferentia una in mod semnificativ dar cred ca Fordul e mai ieftin de intretinut. |
Din pacate nu stiu care ,cum , cat de bune sunt masinile, dar daca iodelpiero1 spune ca Mondeo si Passat sunt la egal, as alege ori ce-mi place mai mult, ori masina pe care o gasesc cu dotari mai multe. Dar vrei neaparat Diesel? Poti sa te uiti si la TSi-uri adica, sunt motoarele de 1.4 si 1.2 care am auzit ca nu consuma foarte mult, bine de 1.2 am auzit ca au si cateva probleme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning