![]() |
Aseara la o spalatorie din Buc...
1 Attachment(s)
Un mic demo de la o filmare dintr-o spalatorie... facuta ieri seara... cica special de 8 martie....
..ignorati comentariile de pe fundal :lol: |
...eu recunosc o voce pe fundal....:D:D
...omule zi si mie adresa spalatoriei ..k am si eu parbrizul murdar...va dati seama ce coada e acolo :D:D |
NO COMMENT despre locatie..... cel putin deocamdata.... :twisted:
|
:shock: nice boobz :shock:
|
haide Rosonic.... zi unde e :D
stii k nu miam spalat masina d foarte mult timp...si e foooarte murdara...si trebuie frecata bine sa iasa murdaria...mai ales pe parbriz :D |
domnu` speeder stai la coada !
a mea e mai jegoasa, are prioritate... stai la rand nu trisa ! rosonic... daca ai baga ceva mai detaliat, un filmulet mai lung... intelegi tu ce vrem :wink: :wink: :wink: |
Mie mi-au aruncat vecinii cu paine si mamaliga pe masina.Cred ca ma inscriu si eu pe lista.
|
Prea frumos ca sa fie adevarat :wink: Try again RoSonic :lol:
|
Re: Aseara la o spalatorie din Buc...
Quote:
firar a draku de stoarfa |
Vreau si eu am de spalat vreo 3 masini !!!!!!!1111111111 :shock: :shock: :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
RoSonic .. daca facea topicul asta in vara te credeam.. dar pe cancerul asta nu cred.. oricum frumos lucrat.. imi place :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oricum, tare faza :peace: |
:lol: :lol: :lol: si sa vedeti filmul de pe care-s luat comentariile cate de sexxy e :) :lol: :lol: noapte.. la .. 12-1 :) vrum vrum :) atata zic :)
cata imaginatie are rosonic asta :) :) |
si eu m-am gandit ca ar prinde bine asa ceva la noi in cluj...insa... nu ma ofer sa lucrez la spalat de masini:))
lansez oferta de locuri de munca pt doritoare... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning