![]() |
Mazda RX8 vs ?
As vrea sa imi cumpar o Mazda RX8,la ce masina as mai putea sa ma uit ?
Nu ma intereseaza consumul,va fi ca a doua masina. |
Re: Mazda RX8 vs ?
Ce buget ai ? Mazda Rx8 este de vanzare de la 2500euro neinmatriculata la 5900E inmatriculata. Cauti putere sau doar aspect? vrei japoneza sau europeana?
Daca nu te intreseaza aceste aspecte ar putea fi Mazda Rx8 Vs Orice :) |
Quote:
Ma refer la ceva ce se apropie de RX8 dpdv al puterii si al aspectului. Un RX8 bunicel este >6500euro , motoarele sunt consumabile. Caut ceva intre 5000-8000euro, >200cp. |
Corrado vr6 , celica vvti sau mercedes clc ar cam fi pe film cu rx8 si putere tot pe acolo.
|
poti sa-ti iei ieftin un 330ci ,are 231 de cai de la uzina si e peste rx8 la toate capitolele ,poate doar la aspect sa castige mazda ...in rest ,benzina ,ulei si talpa .Nu se strica nimic la el .Daca gasesti unu' manual ,are un consum f f decent pt ce poate masina 8)
Nu vorbesc din auzite ci din experienta :D bafta |
Honda S2000
|
Quote:
|
Daca stii la ce te inhami si consideri ca faci fata, ia un RX-8. Totusi, daca as fi in locul tau, as mai pune 2-3 mii(pe care oricum la va papa tot masina) si as alege un S2000 sau o Impreza.
|
uite la rx 8 meu si citeste umpic posturile! :) ideea este ca dupa ce o pui prima oara de a latu' nu iti mai trebuie nici mercedes nici bmw ;) putem vb daca te intreseaza pretul il negociem!
|
Stiu ce este RX8,are fratele meu.
A mai condus cineva S2000 ? As mai putea sa fac rost de niste $ daca chiar e ceva 'incredibil'. Zicea cineva de un 330 ? Trage chiar asa bine masina ? |
Daca tot vrei o masina puternica de weekend iti recomand sa te uiti si la Nissan 350 Z
https://forum.4tuning.ro/494-anunturi...ift-rally.html Este peste orice Rx8 si chiar S2000. |
|
daca tot crestem asa eu zic sa iei un M3 E46 :)
|
Quote:
Cu Nissan 350z nu am mers,are cineva asa ceva ? Sau a mers ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning