![]() |
Recomandare motorizare Golf IV TDI
As vrea sa imi achizitionez un golf 4 1.9 tdi si sunt cam nedumerit in ceea ce priveste motorizarea.Am vazut ca majoritatea sunt de 90 hp ALH dar si de 116 hp 6+1 viteze.Personal am condus un golf cu 116 hp in doua usi si am ramas chiar uimit cat de bine trage desi avea aproape 300.000 km.Pe mine m-ar interesa sa consume cat de cat putin avand in vedere ca acum detin un golf 4 cu motorizarea 1.4 si pot sa spun ca ma rupe la consum,iar ca sa fac o depasire trebuie sa ma rog de ea.Acum v-as ruga care stiti si detineti motorizarile respective sau nu neaparat si cele de 100hp sa imi spuneti parerile personale despre motor si cat sunt de fiabile si binenteles consumul.Multumesc
|
Re: Recomandare motorizare Golf IV TDI
Io am TDI de 101 cp si sunt foarte multumit de consum, in oras 6,5-7 iar afara 5-5,5. Am 260.000 si nu am bagat bani in motor doar consumabile.
|
Re: Recomandare motorizare Golf IV TDI
Da, deci pot sa confirm ce a spus kamei mai sus. Acest Golf TDI de 101 CP e cel mai econom dintre toate Golfurile 4. Defapt e si singurul diesel de GOLF IV care e consderat Euro 4 in Germania. Eu am 166300 km cu el, facuti de mine doar 66500, si tot asa, nu am bagat deloc in el in peste 8 ani de zile de cand il am, ma refer reparatii. Sper sa ma tina si pe mine pana pe la 260 k tot asa, fara reparatii, sa speram.
Dar sa stii ca consumul nu e foarte mare intre 116 Cp PD si acesta de 101 Cp tot PD. Diferenta e foarte mica, iar la cel de 116 ai si 6 viteze, ceea ce e un avantaj, parerea mea. Sunt bune amundoua, important e sa iei cat mai recent, iar mai recente sunt cele de 101, mai rar de 116. Nici ALH-ul nu e de neglijat, e chiar mai fiabil, am inteles, dar la el sa iei numai din cele mai recente. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning