Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia turbo (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39799-dacia-turbo.html)

Danwerty 29-04-07 06:55

Dacia turbo

sunt curios cati cai ar face o dacie 1310 turbo.
Daca este cineva care stie sau care chiar are asha ceva, mi-ar face placere sa aflu mai multe despre o dacie turbo ca de exemplu de unde a facut rost de tzevi, intercooler, unde le-a montat, turbina etc. (unii ishi fac tzevile ei singuri...) shi am mai multe intrebari...
mersi

caphonne 01-05-07 22:31

Re: dacia turbo

Quote:

Originally Posted by Danwerty (Post 875939)
Daca este cineva care stie sau care chiar are asha ceva, mi-ar face placere sa aflu mai multe despre o dacie turbo ca de exemplu de unde a facut rost de tzevi, intercooler, unde le-a montat, turbina etc. (unii ishi fac tzevile ei singuri...) shi am mai multe intrebari...
mersi

dacii turbo vruuuummmm tzttzzzzzzz :) sunt cateva prin bucuresti destul de interesante daca te uiti mai atent pe aici le vei gasii atat iti spun nimic mai mult sa nu se supere proprietarii astea de obicei sunt ''proiecte secrete''dar iti garantez ca daca esti un pic mai atent pe dforum vei gasii cateva

IL Capo 02-05-07 00:42

Cam cate dacii sunt in Chicago ?!?.....

fastbiker 02-05-07 10:27

Quote:

Originally Posted by Danwerty (Post 875939)
mersi

pt.pretul corect iti dau eu tot doar sa montezi p masina:turbina,carburator,chiulasa modificata,serpisori evacuare,admisie al,intercooler+trasee turbo si admisie

Danwerty 03-05-07 07:43

Quote:

Originally Posted by IL Capo (Post 880103)
Cam cate dacii sunt in Chicago ?!?.....

mi se pare ca am vazut una cu numere de canada mai demult..dar nu sunt sigur daca era dacie.
Oricum..era break shi ruginita pana'n gat..
:)))
Eram doar curios despre ele...pentru ca din cate stiu eu, nu se fabrica turbine special pentru dacie care sa fiepuse pe piatza spre vanzare.

Danwerty 03-05-07 07:43

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 880365)
pt.pretul corect iti dau eu tot doar sa montezi p masina:turbina,carburator,chiulasa modificata,serpisori evacuare,admisie al,intercooler+trasee turbo si admisie

n-am dacie..
are bunica-mio una...

MARI_NSL 03-05-07 08:00

pai ia-i dacia la bunic ce mai mere el cu ea ca e batran .;)) bagai un motor de r5 turbo ......si te-ai aranjat ..;))

Danwerty 04-05-07 00:28

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 881811)
pai ia-i dacia la bunic ce mai mere el cu ea ca e batran .;)) bagai un motor de r5 turbo ......si te-ai aranjat ..;))

man...eu am mashinile mele..n-am ce face cu a lui...
dar am deschis subiectul despre dacie turbo pentru ca n-am stiut ca exista asha ceva (dacia 1310 turbo) .
am un saturn SL2 (masina zilnica de munca si scoala) si mai am un ford mustang din 89 (de curse, burnout, showoff, etc) notchback.