![]() |
Dacia turbo
sunt curios cati cai ar face o dacie 1310 turbo.
Daca este cineva care stie sau care chiar are asha ceva, mi-ar face placere sa aflu mai multe despre o dacie turbo ca de exemplu de unde a facut rost de tzevi, intercooler, unde le-a montat, turbina etc. (unii ishi fac tzevile ei singuri...) shi am mai multe intrebari... mersi |
Re: dacia turbo
Quote:
|
Cam cate dacii sunt in Chicago ?!?.....
|
Quote:
|
Quote:
Oricum..era break shi ruginita pana'n gat.. :))) Eram doar curios despre ele...pentru ca din cate stiu eu, nu se fabrica turbine special pentru dacie care sa fiepuse pe piatza spre vanzare. |
Quote:
are bunica-mio una... |
pai ia-i dacia la bunic ce mai mere el cu ea ca e batran .;)) bagai un motor de r5 turbo ......si te-ai aranjat ..;))
|
Quote:
dar am deschis subiectul despre dacie turbo pentru ca n-am stiut ca exista asha ceva (dacia 1310 turbo) . am un saturn SL2 (masina zilnica de munca si scoala) si mai am un ford mustang din 89 (de curse, burnout, showoff, etc) notchback. |
merge tot ce vrei tu ,numai sa ai bani
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pe vremea lui Ceausescu s-au adus dacii in Canada! din auzite... cica in 2 ani au ruginit toate :lol: si am mai auzit de la unul si altul ca ar mai fi vazut cate una...cat de adevarat... nu stiu! dar daca vreoata o sa vad vreo una o cumpar pe loc in orice stare ar fi :lol:
tot ce am vazut aici... vreo 3 sau 4 Lada 1400 la unul in curte (cred ca nici una in stare de functionare) si un ciroen vechi -ala mare pe perna de aer- p.s. in ultima poza se vede adresa dealerului dacia in Toronto, Ontario (dati o fuga care sunteti interesat) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning