![]() |
Cine vinde masini in Romania
1 Attachment(s)
Vad din ce in ce mai multe anunturi ca cel poza,in caz ca mai gasiti hai sa ne amuzam :).
Chiar mi se pare trist si periculos ca unii care nu 'stie' sa scrie si sa 'citeste' conduc pe strazi.Unu care are dificultati asa de mari si nu ii este rusine sa si le arate inclusiv in anunturi imi da de gandit asupra puterii lui de citire si intelegere a semnelor de circulatie |
Re: Cine vinde masini in Romania
Quote:
|
Inainte de a le "invata", nu trebuie sa le citesti? Poate ca le auzi sau poate ca si tu faci parte dintre ei.
|
Quote:
Am deschis topicul sa ne mai amuzam si noi dar se pare ca pe aici se poarta doar chestii serioase si atacuri la persoana... |
Quote:
Se numesc indicatoare rutiere. Bornele kilometrice, intrarea/iesirea din localitati, indicatoarele cu orase, cele de informare turistica, categoria de drum pe care de afli. Si una asa... Va garantez ca sunt multi care n-au deschis indicatoarele ca sa le invete. Le stiu de la altii (evident, prioritate, stop, cedeaza, trecere pietonala, interzis si cale ferata). Restul gen "Presemnalizarea unei intersectii nedirijate" ciu-ciu. |
Quote:
|
Vrea sa demonstreze ca tot analfabetul poate sa-si ia un permis. Si sunt multi.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai gasit inca unul...cu 320 i vanus si amortizoane knn reglabile (chiar am cautat pe net de curiozitate,vrajeala )si cica`s si 200 de euro bucata.Are si senzor de ploaie :)).Imi place ca toti zic ca`s unici proprietari dar doar in Romania...pai care`i rostul atunci
|
Quote:
Altceva nu ai de facut decat sa cauti anunturi pe net cu greseli gramaticale ? Nu mi se pare nici amuzant,nici inteligent. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O postare o fac in 10 de secunde .deci in maxim 5minute am citit tot forumul. ti se pare ca e mult? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning