![]() |
Schimb e46 2.0d doar cu e30
4 Attachment(s)
cum spune si titlul schimb 320d e46 din 2000 cu bmw e30 URS!!
masina este adusa de cateva luni in Ro este curata, destul de intretinuta, consuma nimic, stare de functionare f buna,fara accident totul fiind functional se poate proba. cateva poze facute pe noapte, singurele care le am de altfel la aceasta ora, voi revenii cu altele zilele urmatoare. schimbul se poate realiza si fara diferenta daca ursul merita, sau poate mai trebuie sa pun eu ceva $ ramane de vazut accept si urs in stadiu de proiect. detalii aici pe PM sau pe mail [email protected] |
Re: Schimb e46 2.0d doar cu e30
Quote:
|
interesanta motorizare dar nu! multumesc pt oferta ta.
schimburi fac doar cu e30 este singurul model care ma intereseaza! momentan nici nu se vinde doar se schimba! daca gasesc sa cumpar un urs o sa intre la vanzare. |
4 Attachment(s)
am ajuns pe zi la spalatorie si pana pac-pac a venit noaptea si frigu :) cine are urs banuiesc ca stie dotarile la un e46 ca sa nu mai stau sa bat campii pe aici... bafta!
|
BMW E30 1986 318i, M-tehnik 1 original, motor m50b25 cu revizie completa, blocant carcasa mare cu ulei nou, suspensie reglabila noua cu factura, jambe groase, discuri fata/spate, inmatriculat/carte/talon/asigurare/itp, evacuare inox, ambreiaj nou placa/disc/rulment cu volanta de 5,2kg.
|
maibunu ai pm!
revin astazi cu poze pe zi... bafta |
9 Attachment(s)
cateva pe "day mode"
motoare, blocante, int recaro si asa mai departe sunt mai putin relevante pe langa rugina, lonjeroane, oale, stopuri late sau accidente serioase... azi am vazut un urs care imi place...discutam inca.. |
se poate inchide! multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning