![]() |
Borne baterie
Am si eu nevoie de borne de baterie sau de doua bucati serioase de cupru sau alama sa mi le fac singur.
Imi trebuie sa pot atarna de ele urmatoarele: Pe + :un cablu de 70mm sectiune un 4AWG cablurile de la electromotor si restul echipamentelor masinii (2 la numar) Pe -: un cablu de 70mm sectiune Mentionez ca am o borna audison parca luata de la saxo care era extraordinara pana mi-am luat cablul de 70 si acum imi ies mustati din ea. Avea o gaura de 0AWG si cateva mai mici. P.S. Pot folosi la electromotor cablu de 70mm conceput pentru aplicatii audio??? Multumesc. |
Re: Borne baterie
Quote:
incearca sa faci un o borna pe care sa dai o gaura si s-o filetezi. pui un surub acolo si poti lega mai multe cabluri. mult mai simplu si mai elegant decat o borna cu multe gauri. |
adica sa leg 4 cabluri cu 4 papuci pe un singur surub???
Elegant???? |
Tu esti sigur ca ai cablu de 70mm sectiune ?
|
Quote:
daca tu vrei sa alegi borna, ok. o alta optiune ar fi sa faci rost de o platbanda de cupru si sa prinzi papucii de ea cu suruburi. |
Quote:
Asta e ideea pentru ca am si loc. Nu stie nimeni unde gasesc o bucata de cupru sanatoasa? @Saxo sigur este dietz de 70mm de la Liviu. |
Pentru bara de cupru vorbeste cu blak.
|
Quote:
Le-am vazut pe alea 2 de pe Tico si arata foarte bine. |
ai incercat la ceva magazin mare de electrice ?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
men eu asta am folosit, iar papucii poti sa ii iei de pe maica domnului visavii de OMV de acolo. gasesti orice fel de papuci pt orice fel de cablu vrei tu.
|
Quote:
Cu bornele am rezolvat (am facut rost de cupru) acum trebe sa vad ce baterie mai jmekera indes acolo :D |
Salutare, spuneti-mi si mie unde se gasesc acele borne din cupru.Va multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning