Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand Dacia Sport(coupe) frumoasa (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/39622-vand-dacia-sport-coupe-frumoasa.html)

kenobi 26-04-07 21:58

nu mai este valabil. se poate sterge

nu mai este valabil

GTA 26-04-07 22:59

Re: Masina de fitze

Mai... Obi_One...in primul rand spune si tu despre ce masina este vorba,din ce an este,si un pret.....

In poze vad o Dacia...dar poate e Renault 12......

kenobi 26-04-07 23:09

Re: Masina de fitze

Eeeee ai ghicit. este:oops: o Dacie Coupe de prin `89..si pretul incepe sa coboare de la 2300 euroi in jos.....
greseala mea ca nu am zis de prima data soryy me.....acu impuscati-ma.ca nu prea le am pe astea cu anunturile .

GTA 27-04-07 15:36

Re: Vand Dacia Sport(coupe) frumoasa

nu vrei un motor destept pentru bestia aia a ta????1.8L...carburatie....90cp stock

hit-man 27-04-07 16:16

vreau eu bass-ul GBL si farurile xenon de rezerva

kenobi 02-05-07 09:32

Imi pare rau dar nu o descompletez....
UP UP. oferta inca valabila...discutam de la 2100 eur.

Kodrin 02-05-07 19:09

kenobi pune si tu daca vrei o poza cu farurile XENON ca nu am mai vazut pana acu faruri xenon la o dacie......DE ABIA ASTEPT ....... pls pls pls pls

florin_cars 04-05-07 00:39

de fapt nici macar nu e coupe, e Sport(berlina)..atata :-P
dacii coupe inca nu avem...de uzina cel putin :0

pune-i 1.8-le...sa vezi cum zboara..la propriu si figurat :wink:

NightDevil 04-05-07 18:23

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 883581)

in talon scrie Dacia Coupe....deci avem

florin_cars 04-05-07 20:04

sincer mi se pare ciudat...dar posibil la noi :lol: knd de fapt Sport-ul e clar berlina cu 2 usi :wink:

Dumy 05-05-07 10:06

Adevarul asta este mai florine am avutr si eu o daciue sport si intradevar in talon asa scre dacia 1410 coupe sau ceva de genu nu mai9 tzin minte

kenobi 07-05-07 17:58

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 883581)

Taticu.. daca nu ai vazut niciodata cum arata un talon de dacie sport. atunci nu mai posta doar asa sa nu zici si tu ca nu ai postat.caroseria e "coupe cu 2 usi" si nici de cum "berlina cu 2 usi" cum zici tu. iar daca tu nu poti sa faci deosebirea dintre o "dacie sport" adica "coupe" si o "berlina" atunci lasa-te. Scuze daca te deranjeaza dar esti praf in materie auto.

oferta inca valabila la pretul de 2000 eur negocialbili.

florin_cars 08-05-07 01:40

esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe.

bafta la vanzare...nu intentionam sa iasa asa urat o remarca..dar acum e cam tarziu pt remuscari..scuze oricum..pt k n-ai facut decat sa sustii ce "zice" talonul :wink:

fastbiker 08-05-07 12:36

[QUOTE=florin_cars;890090]esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe.

orice masina care are 2usi se numeste coupe indiferent k este dacia sau ferrari si sportul nu-i facut la colibasi este facut la cimpu lung:rolleyes2

SUPAPA_Jr 08-05-07 12:48

sportu e aro???:)) si suna penibil coupe la o dacie...degeaba te zbati ca masina arata aiurea...e urcata in corcodus...vopsea data aiurea pe ea...poate o vinzi dar nu la pretul tau

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning