![]() |
nu mai este valabil. se poate sterge
nu mai este valabil
|
Re: Masina de fitze
Mai... Obi_One...in primul rand spune si tu despre ce masina este vorba,din ce an este,si un pret.....
In poze vad o Dacia...dar poate e Renault 12...... |
Re: Masina de fitze
Eeeee ai ghicit. este:oops: o Dacie Coupe de prin `89..si pretul incepe sa coboare de la 2300 euroi in jos.....
greseala mea ca nu am zis de prima data soryy me.....acu impuscati-ma.ca nu prea le am pe astea cu anunturile . |
Re: Vand Dacia Sport(coupe) frumoasa
nu vrei un motor destept pentru bestia aia a ta????1.8L...carburatie....90cp stock
|
vreau eu bass-ul GBL si farurile xenon de rezerva
|
Imi pare rau dar nu o descompletez....
UP UP. oferta inca valabila...discutam de la 2100 eur. |
kenobi pune si tu daca vrei o poza cu farurile XENON ca nu am mai vazut pana acu faruri xenon la o dacie......DE ABIA ASTEPT ....... pls pls pls pls
|
de fapt nici macar nu e coupe, e Sport(berlina)..atata :-P
dacii coupe inca nu avem...de uzina cel putin :0 pune-i 1.8-le...sa vezi cum zboara..la propriu si figurat :wink: |
Quote:
|
sincer mi se pare ciudat...dar posibil la noi :lol: knd de fapt Sport-ul e clar berlina cu 2 usi :wink:
|
Adevarul asta este mai florine am avutr si eu o daciue sport si intradevar in talon asa scre dacia 1410 coupe sau ceva de genu nu mai9 tzin minte
|
Quote:
Taticu.. daca nu ai vazut niciodata cum arata un talon de dacie sport. atunci nu mai posta doar asa sa nu zici si tu ca nu ai postat.caroseria e "coupe cu 2 usi" si nici de cum "berlina cu 2 usi" cum zici tu. iar daca tu nu poti sa faci deosebirea dintre o "dacie sport" adica "coupe" si o "berlina" atunci lasa-te. Scuze daca te deranjeaza dar esti praf in materie auto. oferta inca valabila la pretul de 2000 eur negocialbili. |
esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe. bafta la vanzare...nu intentionam sa iasa asa urat o remarca..dar acum e cam tarziu pt remuscari..scuze oricum..pt k n-ai facut decat sa sustii ce "zice" talonul :wink: |
[QUOTE=florin_cars;890090]esti u mai habarnist decat pari ..sa stii :lol:
Mustang MK I coupe are de fapt caroserie berlina in 3 volume...dar Ford a denumit-o "COUPE", acelasi lucru e si cu Dacia Sport..sincer n-am vazut un talon... desi as fi vrut sa vad cat de destepti au fost cei de la Colibasi, incat au denumit o Berlina, drept Coupe. orice masina care are 2usi se numeste coupe indiferent k este dacia sau ferrari si sportul nu-i facut la colibasi este facut la cimpu lung:rolleyes2 |
sportu e aro???:)) si suna penibil coupe la o dacie...degeaba te zbati ca masina arata aiurea...e urcata in corcodus...vopsea data aiurea pe ea...poate o vinzi dar nu la pretul tau
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning