![]() |
Toyota Supra 1000Cp
2 Attachment(s)
V12 dupa ce a trecut prin atelierele nipone, atinge nu mai putin de 1000 CP.
Obiectivul Top Secret este clar: depasirea vitezei de 400 de kilometri pe ora. |
Re: Toyota Supra 1000Cp
Oooo da! Inca odata Supra k poate fi o baza buna pt un proiect anti Veyron
|
nu inteleg de ce toata lumea aduce in comparatie veyron?? sunt masini la ora actuala modificate care pot sa depaseasca bariera stabilita de "veyron" +e o masina fara personalitate prea mult inspira viitorul...cat despre supra wow
|
si eu sunt de parere ca Veyronul este prea ridicat in slavi, e oricum o bomba dar si in tara sunt masini care se tin de el ( poate nu pe distante f mari dar oricum...)
supra asta e superba, sa vedem cine apare si la noi cu una |
Nu e nevoie de un V12 twin-turbo pentru a scoate 1000cai...Nu mi se pare o reusita incredibila dar felicitari celor care au facut posibil acest lucru
|
misto masina .Cat despre Veyron ,el poate sa scota mai multi cp [parca 2000 citisem undeva] dar problema este ca nu poate fi racit ... dak nu zic bine sau aberez va rog sa ma corectati :?:
|
Veyronu are doua motoare v8 practic. Un motor V8 nu are cum sa scoata 1000cp orice i-ai face tu in situatia de fata. Si in orice caz topiuc asta e despre supra nu despre Bugatti
|
https://youtube.com/watch?v=GcqaqXYBLBE aici puteti vedea un filmuletz cu supra in cauza :P daca intelegeti japoneza o sa intelegeti f multe chestii utile...io personal nu am inteles nimic ;))
|
oooo da am uitat :) asta e o supra cu 1400 de cai...nush cat e de adevarat da noh...pacat ca numai la draguri poti merge cu ea :( https://youtube.com/watch?v=mR9H3Itn-...elated&search=
|
Quote:
Veyronul ar putea ajunge probabil la 2000 cai cam cum supra ajunge la puteri de peste 1000 cai... dar nu k masina street legal..ci k una de drag... dar ar fi o prostie.. veyronu a fost facut pt altceva.. nu pt tuneri care sa-l mai ridice.. ontopic: probabil cei de la top secret vor sa faca o masina mai fiabila care sa poata fi condusa mai usor..decat cele cu turbine gigante shi de aceea folosesc v12-le |
Amin AK-ZER ;) cine stie cunoaste
|
mai tare ce veyronu` cel putin ca i tuning si nu stock , si nu asa scumpa, sigur:D
|
o masina extraordinara,ce sa zic....felicitari celor care au modificato
|
stiti cumva cat a costat sa faca masina sau cat costa masina:D:D /???
|
Supra cam da peste nas multor masini "tari" deeeeeeci RESPECT TOYOTA :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning