![]() |
Concurs Tuning Machete AutoArt!
Votati cea mai frumos modificata macheta! Spuneti-va parerile si impresiile!
Totusi castigatorul va primi un premiu oferit de de www.AUTOart.ro si poate fi vazut aici : http://www.autoart.ro/pd-305485619.htm?categoryId=2 Concurs sponsorizat de AUTOart |
3 Attachment(s)
Mercedes 600 SEL (negru)
-vopsit negru (culoare initiala: gri) -jante cromate -interor alb -fusta pe fata -praguri -2 tobe -Nos -2 difuri -faruri transparente. |
4 Attachment(s)
Smart Roadster
Lista cu modificari: - Roti mai late / jante vopsite (provenind de la un Ford SVT F150 Lightning) - Eleron (Lamborghini Diablo) - Insertie capota carbon (sticker imitatie carbon) - Logo-uri \"X\" pe praguri |
6 Attachment(s)
VW Golf
-spoiler:-fatza -spate -eleron -bancheta expediata si adaugat platforma cu boxele -vopsit bord si scaune si interior in general -led rosu sus pe lumina interioara -si pleoapa aia de pe faruri -geamurile fumurii -tzevile de esapament -vinilul de pe capota -lumina sub masina |
1 Attachment(s)
VW Beetle
-vopsit in Candy Blue -interior galben -2 scaune de curse -3 buteli Nos -4 difuzoare -2 tobe -jante cromate -prelungire la spoiler pe fatza -eliminat stalp lateral -usile se deschid invers in stil \"suicide doors\" |
3 Attachment(s)
Peugeot 206
--> Exterior: -faruri cu lupe, -oglinzi exter si cea interioara de BMW M5, -stopuri tip Lexus, antena de Peugeot 206 S16, -esapament Devil, -plasa de aluminiu in prizele de aer, -grila spoiler modificata (crom), -jante Ferrari Modena 17\", -vopsea Standox cupru tip Subaru Impreza. -->Motor: -bara stabiliz intre amortizoare inscriptionata OMP, -joja ulei, filtru aer K&N, baterie cu borne si cablaj, -capota motor capitonata. -->Interior: -volan micsorat, -cadrane 2FAST/2 FURIOUS, -consola centrala, -bancheta spate si panouri usi construite integral de la zero, -pedale cu sprijin stanga, -maneta vtz cu husa piele alcantara, -scaunele, -podeaua si panourile imbracate in piele alcantara, -detalii crom in jurul manetei de vtz, aeratoare, manere usi, blocaje usi, etc, climatronic, DVD player construite integral, CD/TV/NAVI tuner cu ecran rabatabil construit dupa model Clarion, pavilion capitonat + plafoniere construite, parasolare imbracate in piele alcantara si construite integral. -->Audio: -boxe usi, cheson portbagaj imbracat in alcantara cu 2 subwoofere, statie si oglinzi pt efect. Pacat ca sunt pozele neclare... isi diminueaza foarte mult din sanse |
6 Attachment(s)
Mercedes C 220 (gri)
-capota imitatie carbon -geamuri negre -garda lasata -eleron pe usa de la portbagaj -prelungire spoiler spate -4 tevi de esapament (2 in fiecare parte) -triple gri (in ton cu caroseria) -doua dungi pe masina -parasolar parbriz -vinil \"toyo\" pe luneta -4 difuzoare sub luneta -subwoofer portbagaj -lumina verde sub masina |
sal.mijto machete...dar am o intrebare :D la peugeot s-a lucrat asa mult?sau doar mici retusuri?! is curios..oricum am votat cu S-Klass :D :)
bafta la concurs :wink: |
si eu tot cu s-klasse am votat :D
|
peugeot :D da , cine o facut machetele ?
oricum se vede ca is facute in romania. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Se voteaza pana pe 2o martie
|
nice cars dar.... multe din ele le-atzi lasat asa cum le-atzi luat din magazin.. peugeotul si smartul..... so....... in fine.......votatzi
|
sorry cam am uitat sa mentzionez la vw golf al meu am pus si stopuri transparente :D :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning