![]() |
Paul Walker Tematic
dp cm spune si numele topicului , propun un battle pe tema Paul Walker
in ce va consta? fiecare trb sa vina cu o masina vt care sa fie reprezentativa pt brian. Ori eclipsele din prima parte , ori toyota supra ,ori mitsu lancer din partea a 2 ,ori subaru impreza din 4 , ori cea albastra din partea a 6 , VA UITATI PE net ce masini a condus in seria fast and furious si va alegeti . Deadline: 16 decembrie ora 23:59 Va rog sa respectati tema . Rip Paul Walker |
Re: Paul Walker Tematic
1 Attachment(s)
Asta este .. nu este perfecta dar merge ...
|
posteaza si baza te rog
|
deadline se modifica ,deadline nou va fii pana de craciun
|
voi face acest tematic cu cea mai mare atentie si in semn de respect pt tot ceea ce a insemnat Paul Walker ; Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara ... sincer nu am vrut sa cred cand am aflat tragica veste, mi-as fi dorit sa fiu acolo si sa ii spun "nu te urca in masina" dar cine credea ca va urma un accident . el a fost unul din actorii mei favoriti ai seriei F&F si va ramane mereu in amintirea mea. R.I.P Paul Walker AND RESPECT :((
|
Ma bag.
|
eu propun o chestie: nu stiu daca ve-ti fi de acord...sa respectam si doliul :( o dunga neagra pe coltul pozei, oricum cei pozelor care nu vor avea doliu le voi pune eu. RIP P. Walker.
|
De acord cu Reme RIP for my name brother :(
|
ma bag si eu...la mine o sa incerc sa fie ceva simplu.
RiP Paul Walker! in legatura cu dunga neagra din coltul pozei,la asta ma gandeam si eu in ziua in care m-a sunat "Capitanul" (cristi95)...deci da,sunt de acord |
1 Attachment(s)
cum merge Tematicul?
...masina cu cuke cu doliu pe poza... |
2 Attachment(s)
iO atata am facut..
|
1 Attachment(s)
Eclipse...
|
1 Attachment(s)
Am si eu un wip ( nu prea ma inteleg cu timpul :lol: )
|
Quote:
|
Pai mai e pana la termenul.
Eu m-am apucat de lucru, sper sa termin. |
All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2025 4Tuning