![]() |
Normele euro
vreau sa imi iau si eu acuma masina(adica tata) si cautam ceva euro 3-euro 4de prin 2000-2002.am citit pe un forum ca normele euro 4 in romania nu sunt recunoscute numai la masinile fabricate dupa ianuarie 2005.noi am vrea un motor pe benzina pt k se gasesc mai usor euro 4(taxa fiind mult mai ieftine.de exemplu la un golf IV 1.6 euro 4 taxa este de 350 eur!!!pe acelasi forum am citit ca un nefericit care sia luat tot un golf cu norme d4(echivalentul la euro 4 cred) in romania l-au recunoscut doar ca euro 2!!!nush ce motor are(benzina sau motorina)dar nu am vrea sa avem aceiasi surpriza.se pricep oare cei din romania la masini mai bine decat cei din germania?nu prea cred:???:
|
Re: Normele euro
Vezi aici mai multe http://www.total********/2007/01/12/...-din-germania/
Edit: Nu apare linkul asa ca o sa copii aici cateva lucruri: Quote:
|
Un golf IV benzina din 2002 care e clar euro4 astia il iau ca euro 3 doar pt ca nu e masina produsa dupa ianuarie 2005 ??
|
deci eu stiu pe cineva care aduce masini de afara si a adus un golf 2002 1.6 benzina si l-*au luat ca si euro 4.taxa a fost de doar 350 eur.si normele cum se calculeaza?daca are sub 200 g?km e euro 4?
|
Quote:
|
cam complicat pt ca in romania este riscul ca masina sa nu fie recunoscuta ca si euro 4 sau euro 3 chiar daca este.
|
Salut ... vreau si eu sa-mi spuneti cum sta treaba cu normele astea Euro ... adica: Euro 1 --> intre cate g/km se incadreaza, Euro 2 la fel si asa mai departe ...
Ideea e ca vreau sa-mi cumpar o masina din Germania si la descriere proprietarul scrie 180 g/km aproximativ ... La ce norma s-ar incadra aceasta valoare? Mersi anticipat ... P.S.: Scuze daca s-a mai postat in alta parte aceasta intrebare ... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning