![]() |
KARTING- Etapa 1 CRKG- 28-29 Aprilie
5 Attachment(s)
Etapa 1 CRKG- CUPA SKH - 28-29 Aprilie ->SE VA DESFASURA PE CIRCUITUL AMC TUNARI.
SUPER SPECTACOL OFERIT DE CEI MAI MICI PILOTII CLUBURILOR DE KARTING DIN BUCURESTI SI DIN TARA, VARSTELE LOR FIIND CUPRINSE INTRE 5 SI 12 ANI. |
Re: KARTING- Etapa 1 CRKG- 28-29 Aprilie
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Am examen duminica si nu pot sa arbitrez.........! Bafta tuturor concurentilor!
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda, suna putin ciudata denumirea, dar nu m-am prins ca nu e organizata de ACR-FRAK. Scuze! Ai un PM de la mine, mult succes cu organizarea.
|
am auzit ca e cineva pe forum care face galagie pt pozele care le-am postat si ca ii apartin...SERIOS? posteaza aici pe forum daca ai vreo problema...vrei drepturi de autor? =)) sa vedem intai de unde sunt pozele si cui apartin pozele...si nu mai vorbi din auzite...vorbeste direct si pe fatza !!!
|
Ceva rezultate? Poze de la etapa?
|
Quote:
ce am acum in calc sunt de pe un alt site...si e cu sigla lor.nu se poate sa le postez pe alea. |
participa si doru(fiul lui sechelariu, din bc)?doar tasu' i-a facut pista de kart>"cica" cea mai moderna pista din europa(asa se zicea ma pro tv)!?
am inteles ca are si potential, capital...nu mai zic(fara nr..., card nelimitat) s-ar putea s fie primul roman care o participe in f1(pt ca este f sustinut, mai ales financiar)! bafta si astepam poze, filme! |
Quote:
|
nu am reusit sa pun inca pozele....pana atunci le puteti vedea pe uratorul link---> http://cnk.ro/html/index.php?page=30&act=cat&cat=1
aceasta este si pagina oficiala a CAMPIONATULUI DE KARTING GATORADE. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:15. |
- Copyright 2026 4Tuning