![]() |
Sunt gata sa cumpar un Eclipse 2G.Help
Salut,sunt un fan inrait mitsubishi eclipse 2g.Imi doresc de atata timp sa imi cumpar un mitsubishi eclipse,si pot sa dau maxim 2300 euro pe el.Am ajuns la acest pentru a va cere ajutorul posesorilor de eclipse 2g , sau cunoscatorilor:Fiabilitate,consum % (schimbat la 2500) cat de greu se gasesc piesele in romania,preturi exagerate ? ( in comparatie cu toyota celica , hyundai coupe ) am 19 ani , am ceva experienta in condus, doar ca asta e visul meu si toata lumea imi spune sa imi iau gandu de la masina asta ... va multumesc anticipat , sper sa ma puteti ajuta , o seara buna !
|
Re: Sunt gata sa cumpar un Eclipse 2G.Help
Quote:
|
2 Attachment(s)
Momentan mi`a atras atentia anuntul acesta : http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/m...186190768.html
|
Quote:
|
Multumesc frumos oricum , sper sa primes un raspuns sa ma lamureasca .
|
Quote:
unul se numeste 420a si este foarte prost pentru noi in Romania ca nu se gasesc piese . Al doilea motor este 4g63 este cel mai bun si fiabil motor de 4 pistoane din lume,asta daca i se da si ce trebuie.:). Piese gasesti fara probleme in Romania. doar daca vrei stok.pentru tuning s-au upgrate exista SUA.eu de acolo imi aduc piesele pentru eclipsele meu. ;) .masina asta este doar pentru PASIONATII ADEVARATI SI CUNOSCATORI. senzatia la volanul ei este altceva fata de allta masina care este foarte comuna pe strazile romaniei. Eu mi-am facut tot la masina singur,ca nu am avut incredere in nimeni in ROMANIA dupa 2 esecuri in 2006, asa ca pentru mine masina asta nu mai are nici un secret.:) in rest ce sa zic,masina este foarte frumoasa si usor de intretinut daca ai persoana potrivita se se ocupe de ea. BAFTA si sa gasesti una buna:) |
Multumesc frumos Dan ! Am gasit in germania motoare care se numesc D30 si D32 ... acum chiar sunt bagat in ceata :)) e modelul GS , m-am uitat acum pe wikipedia....modelul gs e dotat cu 420 a :( si la banii mei nu pot sa`mi permit gst sau gsx :(
|
Daca nu va deranjeaza , acum v`am vazut varsta ma iertati ca v`am vorbit la pertu , puteti sa va uitati la postul meu de mai sus cu un anunt de vanzare in germania , sa-mi spuneti ce parere aveti despre acea masina ?Multumesc anticipat.
|
Salut.
Se gasesc destule 2G cu 4G63 uita-te mai bine. 420A este motorul facut de Chrysler pentru piata domestica din US. Inca se mai gaseste pe Sebring, Neon sau alte toroape de genul. 2G Gsi este aspirat tractiune fata. Gst - turbo tractiune fata. Gsx - turbo tractiune integrala. Piese se gasesc fara probleme, mecanici mai greu. Ramane o masina fiabila daca este intretinuta corect. Consumul oscileaza undeva intre 9%-10% si 13-14%. Oricum a intreba cat consuma o masina sport este acelasi lucru cum ai intreba o gagica bine cati ani are. Nu se face :). bafta! |
Quote:
din poze masina arata k, la exterior. ce sa zic,trebuie vazuta la motor interior, cat de cat macar. una este sa o vezi LIVE si una din poze.:) este o masina frumoasa oricum, daca are motorul de 4g63 pe ea este k. bafta |
Va multumesc mult de tot de raspunsuri !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning