Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Bmw (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw.html)
-   -   Intrebari care nu necesita un thread (https://forum.4tuning.ro/291-discutii-bmw/394611-intrebari-necesita-thread.html)

Skyll3x 16-11-13 18:57

Intrebari care nu necesita un thread

1 Attachment(s)
Nu am gasit niciunde un astfel de thread. Daca este rog sa fie sters.

Aici vom posta intrebari banale/stupide (sau cum vreti sa le numiti), care nu au nevoie de un thread pentru un raspuns.

Incep eu. Intre butoanele de incalzire in scaune se afla un LED (sau ce este), de culoare rosie. Pana acum nu i-am dat importanta, dar vad ca a inceput sa lumineze si sa stea asa. Nu am gasit niciunde nimic despre asa ceva.

Sa fie alarma? Nu am alarma aftermark.

JustinCase 17-11-13 03:54

Re: Intrebari care nu necesita un thread

alarma originala, si eu am la fel

Skyll3x 17-11-13 11:41

La mine e aprinsa mereu. E prima data cand se aprinde si sta aprins.

Ok, e alarma. Asta inseamna ca pana acuma nu functiona dar dintr-o data si-a revenit ?

lovenady 18-11-13 14:13

am vzt topicul si m-am gandit ca poate stie cineva un urs verde cu numaru b-696-urs ,daca are cineva poze cu el sau are topic pe aici ,mi-a placut mult masina si n-am apucat sa o vad decat din mers

OdorogLGV 19-11-13 21:12

aveti idee daca pot cumpara inaltatoarele ltw noi?vreun cod ceva.ca nu gasesc nimic.

Skyll3x 04-12-13 23:35

Revin cu o intrebare. Azi am observat ca nu mai da caldura decat in mers. Pana acuma nu aveam probleme chiar si de pe loc.

Apa nu urca pe rosu, termostatul a fost schimbat anul trecut cu unul nou.

In mers nu am probleme, chiar pot regla caldura mai mica sau mai mare. Dar daca stau pe loc da rece, chiar si daca accelerez.

Ce trebuie schimbat/curatat, etc ?

Multumesc.

Skyll3x 20-01-14 13:09

Azi am ramas fara embleme pe masina... De unde pe ce site pot cumpara altele si mai exact ce marime ?

Multumesc.

topser 21-01-14 19:30

si noi ar trebui sa ghicim ce model ai nu?

Skyll3x 21-01-14 22:28

Scuze, aveam nervi... E36 Coupe.

Ma gandeam sa acopar gaura cu kit+vopsea. Pe portbagaj am gasit cateva poze si arata ok, insa pentru capota nu am gasit. Mi ca daca cumpar si pun alte embleme ma trezesc iarasi fara ele sau daca kit-ui nu imi place cum arata.... :))

marcelbigboy 21-01-14 23:01

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5652303)
Scuze, aveam nervi... E36 Coupe.

Ma gandeam sa acopar gaura cu kit+vopsea. Pe portbagaj am gasit cateva poze si arata ok, insa pentru capota nu am gasit. Mi ca daca cumpar si pun alte embleme ma trezesc iarasi fara ele sau daca kit-ui nu imi place cum arata.... :))

Asa ceva am avut si eu facut la capota . Dupa ceva timp o sa crape ...
Din ce am inteles si eu de la cativa "amici" , este mai bine sa cauti un tinichigiu bun si sa iti sudeze acolo o bucata de tabla taiata rotund. Astfel o sa iti dea foarte putin chit si nu o sa mai ai probleme cu crapatul .

Skyll3x 23-01-14 00:33

Ok, merci pentru sfat. Chit ca nu o sa imi placa cum o sa arate, e o optiune temporara....

Budy_ 23-01-14 09:47

Quote:

Originally Posted by Skyll3x (Post 5653000)
Ok, merci pentru sfat. Chit ca nu o sa imi placa cum o sa arate, e o optiune temporara....

Cumpara o emblema noua,costa cam 50lei ~ ..si lipeste-o cu POXIPOL,nu o mai scoate decat cu flexu.

Skyll3x 23-01-14 12:37

M-am gandit si la asta dar cum traim in Romania, poate ma trezesc cu gauri in capota. Asa macar cine le-a luat, le-a scos frumos si nu e deloc zgariata. Daca le mai si lipsesc sigur insista sa le dea jos. :))

roby90_25 27-01-14 21:21

1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare...imi puteti spune ce model de jante este cel din poza?

Budy_ 28-01-14 12:25

Quote:

Originally Posted by roby90_25 (Post 5655606)
Am si eu o intrebare...imi puteti spune ce model de jante este cel din poza?

Cred ca sunt niste replici dupa "Dotz Las Vegas "
Ambele seturi sunt foarte urate...nu le-as pune nici la o carutza.

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning