![]() |
Donatii piese BMW E46
M-am gandit ca si pt acest model de bmw ar fi ok un astfel de topic,mentionez ca aici se vor dona piese care sunt la nivel de reparabile,sper ca nu vor fi entuziasti care spera ca vor gasi pe acest topic vreun M pachet sau mai stiu eu ce,acest topic este STRICT pt donatii,mai ales ca mai la foarte multi le raman piese care nici nu sunt vandabile si care prefera mai repede sa le arunce decat sa ofere o mana de ajutor unui alt entuziast care nu mai are posbilitatea sa isi repare masina mult apreciata.
|
Re: Donatii piese BMW E46
Salutare...
Merg si schimburi? :)) am urmatoarele piese si le dau toate la schimb cu niste flanse - distantieri ptr rotile pe spate (bmw e46) link: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...a-bmw-e46.html sau le vand, tot ce e acolo la jumatate din pretul afisat. |
Pei sincer de ce nu,la urma urmei tot un ajutor ar fi si schimbul,cel putin eu asa privesc lucrurile
|
Salut,
Dau la schimb si donez( unele piese ) - https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...dsc-330ci.html Sunt interesat de distantiere, jante, senzori ABS spate ( 330i cu ASC ), Valva DISA - M54B30, interior sport coupe, rezerva 17'' etc. Bafta |
donez izolatia de sub bancheta spate(pt sedan) si mocheta care vine inspre spate,a 2a bucata de mocheta...n-am timp sa pun la curierat,eu sunt din bucuresti
|
care se impiedica de o bascula fata dreapta,chiar daca are pivoti muci
|
se impiedica cineva de teava care tine coloana de directie pt stanga
|
mocheta a plecat.........donez plafon gri fara trapa nu am stalpii....0728689531
|
2 Attachment(s)
Donez amortizor stg fata E46. A fost inlocuit impreuna cu cel dreapta "decdat" in urma unei gropi maretze - pt ca asa se face, amortizoarele se schimba pereche.
Nu e curs, nu bate, se ridica tija :-) Gratis, moka, nu vreau nimic pe el, doar ca trebuie ridicat de la mine (sector 1 Bucuresti), sau, daca il doreste cineva din alta localitate, plateste anticipat transportul. Contact pe m.p. sau tel. zero sapte patru doi 218 617. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning