![]() |
Caut motor de alfa 147/120 cp si nu gasesc, poate ma ajuta cineva ....
Imi trebuie motorul semicomplet pt alfa 147 din 2001 si nu gasesc. Poate shtie careva unde ash putea gasi sau sa comand .......... la al meu s-a duc blocu, kiuloasa, un piston cu biela....si cateva 'maruntisuri' prin el ........ Merci
|
Re: Caut motor de alfa 147/120 cp si nu gasesc, poate ma ajuta cineva ....
Quote:
|
Corect, dar nuj unde sa caut acolo ca nu am pe nimeni........:(
|
mai e solutia de recarosare
sa schimbi atatea la motor s-ar putea sa duca mai mult decat e valoarea masinii in sine daca gasesti una cu nr de itlaia sau alta tara o iei si platesti vama si te descurci de aci Bafta |
Quote:
Multiple greseli in afirmatii. 1.Nu se mai plateste vama 2.piesele ( standard) din motor nu vor ajunge niciodata la valoarea masinii in sine chiar daca am include si manopera. 3.o Alfa 2001 este cu euro3 ,inmatriculabila,si ramine o masina relativ noua. 4.un motor complet se gaseste pe la 1000 euro,sint firme de dezmembrari care aduc si pe comanda. |
Ajuta-ma cu o firma care aduce motor de alfa la comanda ca eu de 2 luni nu am gasit nici una care sa aduca .......(nu ma mai stresez de bani acum ca ii am cat ma stresez ca nu gasesc :(....). un nr de tel ceva sau mail. Merci mult
|
Da...ti-am recomandat eu acolo cate ceva,insa nu stiam ca-i blocul spart...daca ti-a iesit biela prin el,e trist:(...
Oricum,varianta cu 1.9jtd eu cred ca nu-i de lapadat:)....si nici sa nu te gandesti ca-i mult mai puturoasa ca 1.6 120cai....insa are nevoie de intretinere MAI atenta decat cel original...la care...ai cam trecut peste partea cu atentia,bag eu de seama...Eu cel putin consider ca-i mai important sa asculti motorul din cand in cand in locul MP3-ului,sa urmaresti ceasurile de bord permanent si sa verifici consumabilele inainte de orice drum in afara localitatii,iar daca ai de gand sa efectuezi o croaziera in maiera mai sportiva,sa verifici personal mai tot ce se poate verifica. Astea toate chiar daca masina e in garantie,pentru ca de multe ori e viata ta in pericol... Iar uleiul sa-l schimbi si la 2000km daca-ti permiti asta...si inca ceva:un ulei "bun" nu este acel ce prin indicele de viscozitate si rezistenta la temperatura ARATA asta si NU un mobil1/castrol 15W40,doar pt ca-i mobil1/etc,asa cum am auzit la un om cu care discutam mai alaltaieri...:( In alta ordine de idei...poti da o fuga pana-n germania si s-o iei p-asta >http://www.mobile.de/SIDAPZZV0uYJN8t...1111229597860& daca-i graba;) ...sau asta>http://www.mobile.de/SID9sTcxqjcZ3xV...1111249841588& daca vrei musai acelasi motor (si de pe asta mai vinzi si piese si avantajul de a veni cu ea pe roti;) Succes, PS: caut si eu ceva pentru o italiana si daca in peregrinarile mele gasesc ceva interesant in ajutorul tau,te anuntz;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning