![]() |
Smaeb 2007
Poate ca s-a mai scris ceva desprea el, nu stiu, insa vreau sa aflu ceva despre el.
am descoperit asta http://www.smaeb.ro/ DATA Sambata 28 Aprilie Duminica 29 Aprilie Luni 30 Aprilie Marti, 1 mai LOCATIE Bucuresti Complex Expozitional Romexpo, pavilioanele 15-14-13 PROGRAM Sambata 12-20 Duminica 10-20 Luni 10-20 Marti 10-16 INTRARE Biletul de intrare va costa 5 RON. CONTACT Dan Dobrescu - 0722.285.808 dobrescu[AT]smaeb.ro |
Re: Smaeb 2007
Clar ca se tzine :)
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/3462fcd244728d.jpg
28 Aprilie - 1 Mai - Romexpo Bucuresti Deja la a V-a editie, " Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti " (SMAEB) a devenit un eveniment important in cadrul comunitatii moto din Romania . Urmand evolutia pietei moto, salonul se dezvolta de la an la an. Mai multe firme expozante, mai multe marci expuse pe o suprafata mai mare si incepand cu acest an, cu o zi de mai mare. Motociclism.ro va asteapta, ca in fiecare an, sa ne vizitati in perioada 28 aprilie (sambata) - 1 mai (marti) . In drum spre mare sau la intoarcere, ce poate fi mai interesant pentru un motociclist decat un "1 mai" complet! Pentru motociclistii din tara ce poate fi mai placut decat o excursie la mare (chiar spre Bulgaria ) cu un traseu care sa includa si SMAEB-ul... Peste 70 de expozanti , firme mai vechi sau noi, completeaza oferta de motociclete, accesorii si echipamente aducand cumparatorului diversitatea necesara unei achizitii optime. Ca in fiecare an, spatiul exterior salonului va fi alocat evenimentelor cu doua si chiar patru roti (atv-uri), astfel pe totata durata salonului fiind amenajata o zona demonstrativa pentru atv-uri, un poligon moto regulamentar, iar luni si marti se va descasura o cursa de scutere in organizarea clubului sportiv FireMotorSport . Program expozitional: Sambata (28 Aprilie) : 12-20 | Duminica (29 Aprilie) : 10-20 | Luni (30 Aprilie) : 10-20 | Marti (1 Mai) : 10 - 16 Sambata la ora 11 , cu o ora inainte de deschiderea salonului, are loc startul in raliul " Trofeul Capitalei " urmand ca luni (ora 17) concurentii sa se intoarca, tot la SMAEB, festivitatea de premierea avand loc la ora 18. Pe toata durata raliului se poate urmari live evolutia in interiorul salonului, prin sistemul IRITRACK. Va asteptam! Echipa Motociclism.ro [email protected] |
astazi sant acolo
|
40 Attachment(s)
pozeeeeeeee
|
23 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>hayabusa:twisted: :rolleyes2
|
hai baga poza si de la standul 4t :D
|
frate sa imi fie rusinica atunci vb la tel si am trecut fara sa fac poza :rolleyes2 :oops:
|
pacat... am auzit ca sunt 2 superr baietzi care sunt acolo la stand :lol: si cica o sa fie si maine ....:-P
|
cand am fost eu era doar un baiat ...necunoscut mie ... la masa acolo
|
iti zic eu ca era un superr baiat...:lol: pacat ca nu te-ai dus sa vb cu el :lol:
|
Quote:
|
cu placere tati ;)
|
10 Attachment(s)
Poze noi :) ( facute cu telefonul .. dar sunt cat de cat :D ) - parere personala... : anu asta.. cam slabutz -
|
da ai dreptate
nici eu nu ma bagasem sa zic nici o hayabusa inauntru noua ....pacat si multe alte motoare tari care nu au fost ....macar acuma de salon ...asta e cu toate ca nu sunt as in motoare mi-am dat si eu seama ... doar 2 motociclete peste 180 ...pacat :( |
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning