![]() |
Vand ochelari de soare,D&G, X-loop, aviator style
10 Attachment(s)
Ochelari de soare,pret:35 lei, protectie UV 400
Dolce & Gabbana |
Re: Vand ochelari de soare,D&G, X-loop, aviator style
9 Attachment(s)
D & G , rama metalica
|
14 Attachment(s)
X-Loop rama metalica
|
7 Attachment(s)
Aviator style,marca X-Loop
|
up
ps:ieri am 'probat' ochelari din postul 3 (2 modele ), la condus, relaxanti , NU te deranjeaza soarele reflectat de celelalte masini,NU te orbeste acea reflexie, NU sunt obositori Cine vrea sa cumpere poate face proba inainte pt a vedea ca are un factor de protectie bun -------------------------------------------------------------------------------- |
oki, si cum verific dc nu sunt facaturi? ma intereseaza fff mult, pt ca am o problema cu soarele si vreau urgent niste ochelari, dar fara dioptrii si distorsiuni ale imaginii
|
Quote:
|
up, bytzule NU au dioptrii si NU distorsioneaza .asta o poate vedea oricine cind ii va proba
|
pe site ai pretzul sub cel cerut de tine aici.(30 RON)
pana la urma se poate verifica in vreun fel autenticitatea lor? bafta si eu as fii interesat |
AM SPECIFICAT DEJA ACEST LUCRU
Quote:
La niste ochelari de 30 lei(300.000 rol)???????? Dute si ia-ti de la magazin daca vrei ceva autentic...dar pregatestete sa dai de la 1000lei ( 10 mil ) in sus pe niste D&G ORIGINALI Ce naiba puneti intrebari asa stupide...nu este logic ca sunt doar niste replika? |
Dai 200 Euroi pe o pereche de ochelari originali...ii scapi , ii zgarii sau ii spagi si iti dai cu pumnii in cap...nu se merita
Blondu' sunt frumosi ochelarii poate luna viitoare imi iau si eu o pereche de la tine Bafta la vanzare |
Sa fie...ai dreptate daca nu esti baiat de bani gata sau invirti niste afaceri ...nu se merita sa dai o palarie de bani pe o pereche de ochelari
|
up .
|
23 Attachment(s)
Noi modele ...Dolce&Gabbana
|
up, multe din modelele de mai sus NU mai sunt pe stoc,pe site vedeti ce modele mai am.tks
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning