Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   machete in lucru lauTM (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/393663-machete-lucru-lautm.html)

lauTM 07-11-13 11:06

machete in lucru lauTM

2 Attachment(s)
In sfarsit am decis sa dau o sansa mahetei de a redevenii altceva :)

Macheta a ramas de pe vremea cand colectionam 1/24 si am incercat la vremea respectiva o modificare in genul death proof 1971 Chevrolet Nova, a fost o incercare superficiala si nereusita.
Acum am decis sa dau vopseaua jos si sa ii fac o vopsire profi( nu eu),intre timp nu sunt 100% sigur ca vreau sa o fac negru mat si sa fie o reproducere a aceleia din film , ma gandesc si la alte variante de culoare.
Ca si modificari ce le voi aduce , porbagaj sa fie functional si daca nu v-a fi negru mat, alte jante .
Sper sa iasa bine acest priect pentru ca adevarata modificare , de care am emotii:) va fi la scara 1/18.

2010 07-11-13 11:16

Re: machete in lucru lauTM

Multa rabdare si spor la munca!

lauTM 07-11-13 12:01

Sper ca pana maine sa o "dezbrac" de tot :)

lauTM 07-11-13 15:45

1 Attachment(s)
.....si c-am atata pe ziua de azi , am folosit un decanol de la policolor, dar merge fff incet , trebuie sa caut alceva mai bun, bine nici nu mi-am batut capul cand l-am cumparat ,am intrat intr-un magazin ce e chiar langa mine si am luat decanolul cu gandu ca e ce trebui.

urmeaza portbagajul

2010 07-11-13 15:52

Inca o baie si e gata..

v1per 08-11-13 11:02

Poti folosi Nitro Diluant....in 10 min nu mai are deloc vopsea pe ea....eu am folosit si e mai bun decat Decanol

v12 08-11-13 18:11

Am si eu cateva machete de ''dezbracat'' de vopsea - spor la treaba :) Asteptam progres!

lauTM 26-05-17 11:53

3 Attachment(s)
Pana la urma am lasat Nova doar cu o culoare pe negru si acum tine praful pe undeva .

Noul proiect CHEVROLET CORVETTE STINGRAY 1963
- in urma dezmembrarii am observat cat de firav e metalul din ce este facuta masina :) nici o problema se lipesc .

Revin si cu pozele noilor roti, le vopsesc ceva mai tarziu.

lauTM 26-05-17 16:43

1 Attachment(s)
Si rotile....

2010 26-05-17 19:47

Sunt curios cum va iesi!

lauTM 26-05-17 21:25

Sper ca bestial :😃 dar pana acolo e ceva de munca.

HAKU 27-05-17 11:45

Din pacate degeaba o mai lipesti, se va crapa din nou, in alte locuri. Metalul a imbatranit si si-a modificat consistenta, se cheama Zinkpest aceasta "boala".
Care este producatorul? Revell?

lauTM 27-05-17 13:21

Ertl ,dar am lipit alta masinuta mai mica si e ok vedem ce o sa iasa .

Reme 27-05-17 19:24

spor la treaba iti urez, insa ai grija. Mai bine o ti, cat de cat separata de alte machete...

HAKU 29-05-17 13:45

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5857528)
spor la treaba iti urez, insa ai grija. Mai bine o ti, cat de cat separata de alte machete...

Nu e boala contagioasa :lol: Dar din pacate nici nu prea se mai poate vindeca.
Consistenta metalului este problema, asa ca degeaba o peticesti in locurile unde are acum probleme, caroseria se poate crapa oriunde altundeva.
Nu mi-o lua in nume de rau, iti zic asta ca sa nu lucrezi degeaba, tu poti oricum sa incerci si probabil ca o sa arate ok pe moment, dar o sa ai surpriza peste un anumit timp sa ti se sfarame pur si simplu cand o iei in mana.

All times are GMT +2. The time now is 05:50.

- Copyright 2026 4Tuning