![]() |
machete in lucru lauTM
2 Attachment(s)
In sfarsit am decis sa dau o sansa mahetei de a redevenii altceva :)
Macheta a ramas de pe vremea cand colectionam 1/24 si am incercat la vremea respectiva o modificare in genul death proof 1971 Chevrolet Nova, a fost o incercare superficiala si nereusita. Acum am decis sa dau vopseaua jos si sa ii fac o vopsire profi( nu eu),intre timp nu sunt 100% sigur ca vreau sa o fac negru mat si sa fie o reproducere a aceleia din film , ma gandesc si la alte variante de culoare. Ca si modificari ce le voi aduce , porbagaj sa fie functional si daca nu v-a fi negru mat, alte jante . Sper sa iasa bine acest priect pentru ca adevarata modificare , de care am emotii:) va fi la scara 1/18. |
Re: machete in lucru lauTM
Multa rabdare si spor la munca!
|
Sper ca pana maine sa o "dezbrac" de tot :)
|
1 Attachment(s)
.....si c-am atata pe ziua de azi , am folosit un decanol de la policolor, dar merge fff incet , trebuie sa caut alceva mai bun, bine nici nu mi-am batut capul cand l-am cumparat ,am intrat intr-un magazin ce e chiar langa mine si am luat decanolul cu gandu ca e ce trebui.
urmeaza portbagajul |
Inca o baie si e gata..
|
Poti folosi Nitro Diluant....in 10 min nu mai are deloc vopsea pe ea....eu am folosit si e mai bun decat Decanol
|
Am si eu cateva machete de ''dezbracat'' de vopsea - spor la treaba :) Asteptam progres!
|
3 Attachment(s)
Pana la urma am lasat Nova doar cu o culoare pe negru si acum tine praful pe undeva .
Noul proiect CHEVROLET CORVETTE STINGRAY 1963 - in urma dezmembrarii am observat cat de firav e metalul din ce este facuta masina :) nici o problema se lipesc . Revin si cu pozele noilor roti, le vopsesc ceva mai tarziu. |
1 Attachment(s)
Si rotile....
|
Sunt curios cum va iesi!
|
Sper ca bestial :😃 dar pana acolo e ceva de munca.
|
Din pacate degeaba o mai lipesti, se va crapa din nou, in alte locuri. Metalul a imbatranit si si-a modificat consistenta, se cheama Zinkpest aceasta "boala".
Care este producatorul? Revell? |
Ertl ,dar am lipit alta masinuta mai mica si e ok vedem ce o sa iasa .
|
spor la treaba iti urez, insa ai grija. Mai bine o ti, cat de cat separata de alte machete...
|
Quote:
Consistenta metalului este problema, asa ca degeaba o peticesti in locurile unde are acum probleme, caroseria se poate crapa oriunde altundeva. Nu mi-o lua in nume de rau, iti zic asta ca sa nu lucrezi degeaba, tu poti oricum sa incerci si probabil ca o sa arate ok pe moment, dar o sa ai surpriza peste un anumit timp sa ti se sfarame pur si simplu cand o iei in mana. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning